Contact

-- 90 -->

Contact

Cel mai simplu este sa ne cautati AICI

Sau ne puteti lasa un email la adresa: [email protected]

Suntem intotdeuna deschisi pentru comunicarea cu cititorii. Singura noastra conditie este ca dialogul sa fie unul civilizat.

Cat despre sesizari si informatii transmise catre redactia noastra, va asiguram ca toate datele sunt confidentiale. Principala noastra preocupare este protejarea anonimatului surselor noastre.

Contact

Suntem turdeni pur-sange. Si intotdeuna vom fi aproape de turdeni.

Oricine e binevenit sa ne scrie pentru a ne comunica informatii, sesizari sau plangeri. Vom tine cont de tot ceea ce primim si vom incerca sa traducem informatia astfel incat stirile noastre sa fie cat mai obiective.

Pentru mai multe informatii in legatura cu noi si proiectul nostru puteti intra AICI sau AICI

Municipiul Turda este unul dintre cele 6 orașe ale județului Cluj și al doilea ca mărime, după resedința de județ, din punct de vedere al numărului populației (55.804 locuitori, cf. Fișei Localității întocmite de INSSE), care reprezintă 8,31% din populația totală a județului și 14,57% din populația urbană a acestuia.

Turda


Municipiul Turda este poziționat la intersecția drumurilor europene E68, E81 și E60, pe Valea Arieșului, într-o zonă atractivă atât din punct de vedere turistic, cât și economico-social, aproape de trei reședințe de județ (Cluj-Napoca – 30km spre Nord, Târgu-Mureș – 70km spre Est, Alba-Iulia – 70km spre Sud). Suprafața totală a municipiului este de 91,6kmp.