HOROSCOP saptamanal 28 august-3 septembrie 2023.

-- 90 -->

HOROSCOP saptamanal 28 august-3 septembrie 2023.

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 28 august – 3 septembrie 2023, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 28 august – 3 septembrie 2023, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Ce ne rezerva astrele in saptamana 28 august-3 septembrie 2023 ?

Berbec

În această perioadă te preocupi mai mult de sfera studiului, informațiilor, dezvoltării personale. Lucrurile se așează foarte bine, îți merge din plin în plan personal dacă vei ști să te lași purtat de val, să te bucuri de tot ce ți se întâmplă, să fii recunoscător pentru ceea ce privești. Se face dreptate, se clarifică o situație, se armonizează o relație. Poți face unele achiziții la care ai aspirat de mult timp.

 


 

Taur

În această săptămână vei avea parte de surpriza de a simți și avea sprijinul unor oameni de la care nu credeai că poți să ai acest suport. Este o perioadă în care poți discuta despre o oportunitate legată de sfera profesională, despre o colaborare. Poți susține o evaluare sau dacă ai de trecut un examen, o comisie, un test, le vei trece cu rezultatele dorite. Pot veni unele vești din străinătate, poți discuta despre o călătorie, o escapadă, o vizită.

 


Gemeni

Pot veni unele experiențe sau evenimente foarte bune spre tine, chiar dacă neplanificate, neașteptate. Unele dintre acestea te pot scoate din confortul cu care ești obișnuit, îți pot răsturna unele idei,  schimba unele planuri. Partea minunată este că poți avea unele beneficii de pe urma acestor schimbări, dar e nevoie de promptitudine din partea ta, de acțiune. Și legătura cu străinătatea este favorizată în această perioadă.


 Rac

Este un moment bun pentru comunicarea în scris, pentru lucrul cu hârtiile, actele, pentru a te exprima altfel decît ai făcut-o până acum. Este o săptămână în care afli informații utile, pe care ar trebui să le folosești, fără să stai prea mult la discuții și analizat. Ai nevoie de mai multă atenție din partea partenerului de viață? E nevoie să-i spui acest lucru! Îți dorești o schimbare în locuința ta? Comunică cu cei dragi, împărtășește-le ideile pe care le ai.

HOROSCOP saptamanal 28 august-3 septembrie 2023.


Leu

În această săptămână ar fi bine să ai mintea cît mai deschisă, să asculți, să accepți viziunile, credințele, ofertele care apar în calea ta, care ți se spun. Îți vin câteva idei bune ce țin de dezvoltarea ta personală, de o colaborare, de expansiune, de unele achiziții. Faci ordine în sfera financiară, poți avea parte de unele rezultate, recompense în acest sens. Este un moment bun să te gândești la o dietă diferită, la ceva schimbări alimentare.

 


Fecioară

Reușești să faci o impresie bună în această perioadă. De fapt, tot ce ține de sfera imaginii publice este bine aspectat azi. Ești avantajat și în ceea ce privește sfera vieții personale, ai mai mult timp pentru tine, pentru nevoile și dorințele tale. Poți iniția unele proiecte, reușind să atragi de partea ta persoanele potrivite. În sfera amoroasă ar fi bine să fii sincer cu partenerul de viață, să pui cărțile pe masă, să clarifici anumite aspecte.

 


Balanță

Per total, ai parte de o săptămână echilibrată. Poți avea parte de tot felul de favoruri neașeptate din partea colegilor, colaboratorilor, partenerilor de afaceri. S-ar putea să fii atras de unele chestiuni ce țin de sfera profesională, simți că anumite acțiuni te-ar ajuta, anumite demersuri începute acum te-ar putea propulsa, deschizându-ți unele căi dorite. Poți primi unele invitații la evenimente sociale la care ar fi bine să iei parte, te îndeamnă astrele.

 


Scorpion

În această perioadă lucrurile bune țin de interacțiunile cu ceilalți, de grup, de echipă. Pregătește-te de vizite surpriză, socializezi, ești activ la tot ce ține de comunicare. Sunt avantajate concursurile, competițiile. Interacțiunile cu copiii sau cei mai tineri decît tine sunt foarte bine aspectate. În partea a doua a săptămânii te vei elibera de unele convingeri, bariere, să scapi de unele idei mai vechi, să închei un capitol.

 


Săgetator

În această perioadă dai dovadă de curaj, fie în plan profesional, fie în cel relațional. Poți încheia un proiect, poți termina o colaborare, o activitate, te poți detașa de o persoană toxică. Este un moment bun să fii creativ, să-ți descătușezi anumite talentele. Te poți trezi în conjuncturi neașteptate, poți cunoaște tot felul de persoane de la care poți învăța ceva. Fii atent însă la excese!

HOROSCOP saptamanal 28 august-3 septembrie 2023.


Capricorn

Ai parte de o săptămână cu rezultate bune în sfera profesională. Apar ocazii bune de a fi văzut, de a demonstra anumite cunoștințe sau abilități, de a da dovadă de creativitate. Partea minunată este că reușitele tale vor fi din plin văzute, apreciate de către ceilalți. Ai parte de susținere, de o finanțare, relația cu autoritățile se îmbunătățește. Sunt favorizate deplasările, chestiunile sau discuțiile legate de sfera căminului, de un teren, o moștenire.

 


rsător

E nevoie de deschidere și flexibilitate din partea ta în aceată perioadă. Vei intra în contact cu o persoană destul de specială, care nu se înscrie în tiparul obișnuit de viață, care prin atitudinea sa, prin comportamentul său, prin deciziile luate te va surprinde, te va scoate din zona de confort. Întâlnirea cu această persoană nu este deloc întâmplătoare. Ai ceva de aflat, de învățat, de câștigat din această experință, ai o lecție de învățat, are să-ți arate că există și alte căi de ajunge la obiectivele dorite de tine.

 


Pești

Este foarte bine aspectată legătura cu autoritățile, superiorii, cu persoanele influente, de aceea acum este momentul ”să bați fierul cât este cald”! Sunt favorizate ședințele, întâlnirile, discuțiile oficiale. Evită bârfele, zvonurile, bazează-te doar pe infromațiile pe care le poți verifica. Poți să clarifici unele lucruri ce țin de sectorul profesional, poți găsi unele strategii noi sau chiar noi idei de proiecte, de colaborări.

Foto : facebook

Sursa : superbebe.ro