Horoscopul saptamanii 17-23 iulie 2023.

-- 90 -->

Horoscopul saptamanii 17-23 iulie 2023.

 

Ce ne rezerva astrele pin saptamana 17-23 iulie 2023 ?

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 17-23 iulie 2023

Trebuie să ai încredere în propria persoană. Odată ce vei intra în mijlocul acțiunii, îți va fi mult mai ușor să te lași dusă de valul energetic și să faci pași mici spre îndeplinirea propriilor obiective. Atunci când vine vorba de relația de cuplu, trăiești mereu în umbra partenerului. Oare tu ce ai face dacă te-ai raporta doar la sine?

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 17-23 iulie 2023

Tradiția a făcut dintotdeauna parte din viața ta. Îți plac lucrurile simple și modul în care acestea îți oferă motive reale de bucurie. Pasiunea pe care o pui în tot ceea ce faci este cea care te ajută să îți împlinești visurile. Atunci când necunoscutul este parte activă în viața ta, tot ceea ce poți face este să nu mai așteptări.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 17-23 iulie 2023

Atâta timp cât ai stabilitate şi securitate afectivă, te simţi fericită. Partea financiară este posibil să îţi influenţeze destul de mult deciziile pe care le iei în plan personal în perioada care urmează. Eşti conştientă că aceste două planuri merg de cele mai mult ori in paralel şi, pentru a avea succes, este nevoie să ajungi la un echilibru.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 17-23 iulie 2023

Îți este tot mai dificil să separi personalul de profesional. Dacă ești atentă la acest aspect, nici măcar nu îți mai dorești să faci asta. Ai de partea ta oameni care împărtășesc aceleași pasiuni și visuri și energia care conlucrează în această dinamică este cea care vă menține motivați. Dacă tu ești bine așa, de ce să alegi să schimbi ceva?

Horoscopul saptamanii 17-23 iulie 2023.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 17-23 iulie 2023

Modul în care te vei face apreciată la locul de muncă te va ajuta să obții mărirea de salariu care ți se cuvine de ceva timp. Acest lucru te va ajuta să scapi de o mare parte din stresul financiar. Perseverența de care dai dovadă în plan profesional dă rezultatele scontate și asta este vizibil chiar și pentru cei din jur.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 17-23 iulie 2023

Relațiile din viața ta nu îți oferă întotdeauna împlinirea de care ai nevoie. Indiferent de cum se prezintă în prezent cariera ta, tot vei continua să îți proiectezi noi obiective. Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență asupra lucidității cu care te raportezi la ceea ce trăiești.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 17-23 iulie 2023

Viața amoroasă rămâne singurul loc unde tu ești cea care dirijează cursul evenimentelor. Săptămâna aceasta ai șansa de a obține împrumutul dorit sau de a rambursa în totalitate o sumă de bani. Faptul că vei reuși să faci „ordine” din acest punct de vedere va fi ca o ancoră emoțională care te va detensiona întru totul.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 17-23 iulie 2023

Prezența Soarelui rămâne destul de activă în zodia ta pe parcursul acestei săptămâni. Vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Le meriți din plin! Chiar dacă este vacanță, tu găsești mereu resurse materiale care să te ajute să înaintezi cu proiectele pe care le ai deja în lucru. Îți este dificil să iei pauze îndelungate.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 17-23 iulie 2023

Este o săptămână excelentă pentru oportunități profesionale. Disciplina și munca asiduă te-au ajutat întotdeauna să câștigi în fața celorlalți rivali. Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! În plan personal ai nevoie de mai mult timp pe care să îl petreci cu cei dragi.

Horoscopul saptamanii 17-23 iulie 2023.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 17-23 iulie 2023

Inspirația îți conduce acțiunile. Lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care îți este pe plac. Anumite evenimente pot aduce în prim plan trecutul, dar nu te lași absorbită în niciun fel de acest lucru. În momentul de față, știi foarte bine care îți sunt prioritățile și nimic nu te va abate de la ele.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 17-23 iulie 2023

Majoritatea relațiilor din viața ta îți „acoperă” nevoia de afecțiune și siguranță emoțională de care ai nevoie. În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Este posibil ca noile oportunități de care ai parte să pună la îndoială obiectivele tale profesionale.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 17-23 iulie 2023

Proiectele care se află în desfășurare nu sunt dintre cele cu care ești obișnuită. Va fi nevoie să ieși din zona de confort mai mult decât o faci deja. Îți displace atunci când cei din jur mizează pe dorința ta de a-i ajuta. Este de preferat să vorbești deschis despre incomoditatea pe care o resimți în acest contexte.

Sursa : protv.ro

Foro : facebook.com