Fabrica Clujana este deschisa publicului larg ca spatiu cultural-comunitar.Vezi in ce perioada!

-- 90 -->

Fabrica Clujana este deschisa publicului larg ca spatiu cultural-comunitar.

🤝𝐒𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧 𝐚𝐥 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐨 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐢𝐧 𝐩𝐞𝐢𝐬𝐚𝐣𝐮𝐥 🎭 𝐭𝐞𝐚𝐭𝐫𝐚𝐥 𝐜𝐥𝐮𝐣𝐞𝐚𝐧
💞𝐀𝐫𝐭𝐚 𝐯𝐚 𝐢𝐧𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭𝐢 𝐯𝐞𝐜𝐡𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐩𝐚𝐭𝐢𝐢 𝐚𝐥𝐞 𝐅𝐚𝐛𝐫𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐂𝐥𝐮𝐣𝐚𝐧𝐚
⏳Timp de șase zile, emblematica fabrică ➡️Clujana va fi deschisă publicului larg ca spațiu cultural-comunitar, găzduind spectacolul imersiv de tip promenadă ,,IN BETWEEN HOMES”.
✅Acesta este produs în cadrul proiectului european Ulysses: European Odyssey (UEO), de către 📌Asociația Create.Act.Enjoy, împreună cu 📌Teatrul Național ,,Lucian Blaga” Cluj-Napoca și 📌Facultatea de Teatru și Film Cluj-Napoca.
🎭Reprezentațiile sunt programate pentru zilele de 📅7, 9, 13, 14, 15 și 16 iulie, în incinta fabricii, iar intrarea este liberă.
👥Inițiativa a stârnit un interes deosebit în rândul iubitorilor de artă, astfel că toate reprezentațiile programate sunt 𝐒𝐎𝐋𝐃 𝐎𝐔𝐓. Însă, cu toate acestea, doritorii mai au posibilitatea de a face o rezervare pentru simpozionul performativ ,,IN BETWEEN HOMES”, accesând următorul link:
‼️https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFMbyH5cKuHNM_OxRWmbUtbjeFmhIk-JoWnSpG0870_hLt_w/viewform ‼️.
📅Acesta va avea loc miercuri, 12 iulie a.c., începând cu ora ⏰17.00, în incinta 📍 Fabricii Clujana.
✔️În vederea desfășurării acestui proiect, în baza unui parteneriat, Consiliul Județean Cluj a pus la dispoziția organizatorilor nu mai puțin de 1.500 de m² de spațiu din incinta Clujana, care vor fi reinterpretați sub forma unei călătorii imersive prin nouă spații performative, expoziționale sau interactive.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
IN BETWEEN HOMES propune o experiență unică pentru peisajul teatral clujean: nouă spații diferite pe care fiecare spectator le va parcurge pentru a urmări și a medita asupra migrației românilor și a efectelor pe care aceasta le are asupra celor rămași în țară.
Spectacolul vorbește despre felul în care familiile transnaționale identifică noi modele de co-prezență și de păstrare a spațiului de siguranță, suport și intimitate, în ciuda faptului că trăiesc în mai multe lumi. Exercițiul empatiei devine vital într-o astfel de despărțire, atât de comună și de apropiată pentru mulți dintre noi.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📲Mai multe detalii pot fi obținute de pe pagina de Facebook a Asociației Create.Act.Enjoy (https://www.facebook.com/Create.Act.Enjoy).