Primarul Dorin Lojigan sustine sportul local-finantari nerambursabile pentru entitatile sportive din Campia Turzii conform legislatiei in vigoare.

-- 90 -->

Primarul Dorin Lojigan sustine sportul local-finantari nerambursabile pentru entitatile sportive din Campia Turzii conform legislatiei in vigoare.

Dorin Lojigan :

,,⚽🏉🥊🥋 Investim în sport – investim în viitorul copiilor noștri
Astăzi, în Sala Europa a Primăriei Municipiului Câmpia Turzii au fost semnate contractele de finanțare nerambursabilă, cu cele 4 cluburi sportive care au depus solicitări și au câștigat, în baza Legii 69/2000, a sportului.
⚽Fotbal Club Câmpia Turzii – club sportiv aflat la început de drum, cu 220 de sportivi legitimați, a primit 220.000 de lei.
🥋ActivJudo Câmpia Turzii – care a adus la Câmpia Turzii medalie națională de aur și trimite două sportive la Campionatul European, primește 100.000 de lei.
🥊Asociația Daniel Boxing Rusu Dan Ciprian Club Sportiv Câmpia Turzii, la care este legitimat multiplul campion și vicecampion național de juniori, Iosif Bândulă, beneficiază de o finanțare de 40.000 de lei.
🏉ACS Leii Rugby Câmpia Turzii – club sportiv cu 80 de copii legitimați, clasat pe locul 6 în campionatul național de junioare, în 7, primește 40.000 de lei.
Facem mențiunea că TOATE cluburile sportive 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮𝘂 𝗱𝗲𝗽𝘂𝘀 𝘀𝗼𝗹𝗶𝗰𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲 de finanțare, îndeplinind criteriile stabilite prin Legea Sportului, au beneficiat de finanțare nerambursabilă, pentru anul competițional în curs.
Primăria Municipiului Câmpia Turzii rămâne unul dintre cei mai serioși parteneri ai sportului de masă.
De asemenea sprijinim chiar și sportul de performanță și vom continua să susținem orice inițiativă sportivă care îndeplinește condițiile prevăzute de lege!,,

 

Captura foto : facebook.com/primaria.campiaturzii