Cele mai bune cărți polițiste (partea 8)

-- 90 -->

Cele mai bune cărți polițiste (partea 8)

FORȚA NATURII DE JANE HARPER

Cinci colege pleacă într-un team building și doar patru se întorc. Într-o lume plină de relații personale și profesionale încâlcite, trădări și suspiciuni, fiecare tânără are o versiune diferită despre ce s-a întâmplat. Va reuși agentul federal Aaron Falk să elucideze misterul dispariției lui Alice? 

Autoarea bestsellerului internațional Arșița aduce și de această dată în atenția cititorilor un roman ingenios, care-i prinde pe pasionații de cărți polițiste în mrejele unei intrigi complexe. Deși este al doilea volum al seriei Aaron FalkForța naturii, o capodoperă a genului crime fiction, poate fi citit la fel de bine și ca roman individual. 

Vezi și: Cele mai bune cărți polițiste (partea 7)

Cele mai bune cărți polițiste (partea 8)

GARDA DE KEN BRUEN

Garda, primul roman polițist din seria cu detectivul privat Jack Taylor, i-a adus autorului Ken Bruen prestigiosul premiu Shamus pentru cel mai bun roman în 2004. Carte ne face cunoștință cu Jack, un protagonist cât se poate de real, în personalitatea căruia se împletesc binele și răul. Bețiv, deprimat, acesta are un suflet bun, își iubește meseria și încearcă să-și facă bine treaba. 

Acțiunea densă se desfășoară în mod alert, făcând din această carte plină de violență și umor o lectură fascinantă care-l poziționează, pe bună dreptate, pe scriitorul irlandez în rândul celor mai buni autori ai genului crime, mystery și thriller

Sursa: http://www.carturesti.ro