Descopera locuri din lume. Astăzi Parcul Național Tusheti

-- 90 -->

Descopera locuri din lume. Astăzi Parcul Național Tusheti


Cascadă pe marginea de nord a Munților Caucazului Mare, chiar la vârfurile Rusiei și Ceceniei, Parcul Național Tusheti este casa istorică a

popoarelor Tush.

Este, de asemenea, uluitoare în extremă; mari pe relief și făcute în mare parte de vârfuri în creștere și dealuri îmbrăcate în iarbă.

Există puține șosele, iar satele care se găsesc așezate în mijlocul munților de munte sunt istorice, aflate în caramida, cum ar fi Dartlo, care poate fi văzută aproape ecologic din țările georgiene, cuprinsă în fermele rurale de ovine (regiunea este deosebit de faimos pentru lână și brânzeturi) și pajiști de păduri de molid până la cizme.

Vezi și: Descopera locuri din lume. Astăzi Lacul Myvatn

Descopera locuri din lume. Astăzi Parcul Național Tusheti


Neatins în peisajul său montan, străbătut de trecutul său tumultuos, națiunea Georgiei este acum în serios, atrăgând călătorii din Europa și Asia (continentele se înconjoară perfect pe Munții Caucazului) și trăind totul de la vârfurile cu zăpadă Svaneti până la plajele strălucitoare ale Mării Negre.

Aici, aruncăm o privire la locurile pe care fiecare vizitator din Georgia ar trebui să le aibă pe lista lor de găleți. se bucura.

Sursa: https://ro.topworldtraveling.com