Cele mai bune cărți fantasy (partea 5)

-- 90 -->

Cele mai bune cărți fantasy (partea 5)

ASSASSIN’S CREED – REVELAȚII DE OLIVER BOWDEN

Ezio Auditore pornește într-o ultimă călătorie pentru a găsi biblioteca pierdută a lui Altaïr – o bibliotecă ce poate deține cheia înfrângerii Templierilor pentru totdeauna.

O descoperire șocantă transformă ceea ce a început ca un simplu pelerinaj într-o cursă contra timpului pentru salvarea omenirii.

Assassin’s Creed – Revelații, volumul patru din seria Assassin’s Creed este cel care oferă o concluzie satisfăcătoare aventurii îndrăgitului protagonist Ezio Auditore.

O alegere foarte bună dacă vrei să citești o carte cu multă acțiune care să te țină în suspans de la prima până la ultima pagină.

Sau dacă te numeri printre fanii jocului cu același nume și vrei să petreci mai mult timp în universul plin de aventuri al frăției asasinilor. 

Cele mai bune cărți fantasy (partea 5)

CIRCE DE MADELINE MILLER

Disprețuită de propria familie, dar și de muritori pentru că nu a moștenit nici puterea tatălui, Zeul Soarelui, Helios, nici frumusețea mamei, Perseis, Circe fuge în exil pe insula Aiaía.

Dar Circe descoperă că poate face vrăji foarte puternice, devenind acum o amenințare la adresa zeilor care se tem de noua sa putere.

Dacă Legendele OlimpuluiIliada, Odiseea sau Eneida ți-au marcat copilăria, cu siguranță vei dori să citești Circe.

Totuși, descrise prin ochiii protagonistei, istorii precum călătoria lui Ulise sau războiul între Olimpieni și Titani vor căpăta o altă semnificație față de cea cu care erai obișnuit.

sursa: http://www.carturesti.ro