Cele mai bune cărți fantasy (partea 2).

-- 90 -->

Cele mai bune cărți fantasy (partea 2).

ENTROPIC DE GEORGE CORNILĂ

Un scriitor care suferă de obsesia dedublării intră în posesia unui manuscris pe care și-l însușește.

Într-un sat uitat de lume, un negustor aduce, într-o cușcă, o himeră; în Focșaniul veacului al XIX-lea, un fiu de podgorean descoperă o taină ascunsă într-un covor oriental și multe alte povestiri bizare care te ademenesc într-o lume plină de mister și fantezie.

O carte care te scoate complet din zona de confort, Entropic este o combinație captivantă de realism magic, fantasy, SF și horror, în care întâmplările descrise se întrepătrund la hotarul dintre posibil și imposibil.

Vezi si: Cele mai bune cărți fantasy(partea 1)

Cele mai bune cărți fantasy (partea 2).

A NOUA CASĂ DE LEIGH BARDUGO

A NOUA CASĂ DE LEIGH BARDUGO

Datorită abilității de a vedea fantome, Alex este recrutată printre membrii celei de-a noua case, o organizație ce supraveghează practicile magice ale celor opt societăți secrete active în campusul universității Yale.

O nouă crimă, care pare să aibă legătură cu magia, o determină pe Alex să pornească propria investigație. Descoperirea o va purta într-o cursă pe viață și pe moarte.

A noua casă, un fantasy complex, cu elemente palpitante de thriller, te poartă într-o lume întunecată în care magia neagră, învierea morților și fantomele sunt reale.

Dincolo de elementele supranaturale, cartea este o incursiune în psihicul uman și o explorare a luptei cu propriii demoni.