Cele mai bune cărți fantasy(partea 1)

-- 90 -->

Cele mai bune cărți fantasy(partea 1)

Viața invizibilă a lui Addie La Rue

Acțiunea începe în Franța anului 1714 când tânăra Addie, în încercarea disperată de a scăpa de o căsătorie nedorită și o viață obișnuită, face un pact cu diavolul.

Addie își vinde sufletul pentru libertate, să nu aparțină nimănui, și să aibă parte de cât mai mult timp, dar își dă seama mult prea târziu, că prețul plătit este mai mare decât își imagina ea. Blestemul ei este să fie nemuritoare și uitată de toți cei pe care îi întâlnește.

Viața invizibilă a lui Addie La Rue te poartă într-o aventură extraordinară, de-a lungul secolelor și al continentelor, de-a lungul istoriei și al artei și descoperi alături de tânăra Addie ce înseamnă să trăiești fără constrângeri, dar și fără conexiuni.

Dincolo de elementele fantasy, cartea este o poveste despre ce înseamnă să fii om, despre singurătate, despre nevoia de a fi iubit și, mai presus de toate, de a-ți lăsa amprenta în lume.

Vezi si: Cărți românești. Astăzi o descoperim pe Ruxandra Novac

Cele mai bune cărți fantasy(partea 1)

Orașul Semilunii. Casa pământului și a sângelui.

Situată într-o lume fantastică, dar modernă în același timp, povestea din Orașul Semilunii. Casa pământului și a sângelui o are în prim plan pe tânăra Bryce, jumătate zână, jumătate om.

Părea să aibă viața perfectă – ziua muncea, iar noaptea petrecea de zor, asta până când un demon îi omoară cea mai bună prietenă.

Când presupusul asasin este găsit, dar crimele continuă, Bryce pornește o investigație pe cont propriu, mânată de răzbunare și având alături un înger căzut.

Orașul Semilunii. Casa Pământului și a Sângelui, câștigătoare a Goodreads Choice Awards pentru cea mai bună carte fantasy în 2020, este un roller coaster emoțional, care îți face cunoștință cu o lume periculoasă, dar frumoasă în același timp.

Descoperi o poveste complexă, plină de suspans și personaje care mai de care mai interesante – oameni, metamorfi, îngeri, vrăjitoare, demoni și zâne.

Sursa: http://www.carturesti.ro