Carti fantasy românești (partea 2)

-- 90 -->

Carti fantasy românești (partea 2)

  • Ecouri din tenebre – Rodica Bretin

O carte pe care eu am apreciat-o foarte mult, datorită documentării vaste cu exemple relevante în ceea ce priveşte fenomenul poltergeist. Paranormal sau înşelătorie? Răspunsul şi informaţiile colectate de-a lungul vremii s-ar putea să vă şocheze.

  • Ceasul fantasmelor – Oliviu Crâznic

Încă o carte fantasy de proză scurtă absolut cuceritoare în care groaza e injectată lent în vene, cu fiecare pagină întoarsă. Povestirile abordează teme diverse, răspândesc fiori de gheaţă, dar totodată îi activează cititorului acea fascinaţie faţă de necunoscut precum şi curiozitatea.

  • Seria “Ultima vrăjitoare din Transilvania” – Cristina Nemerovschi

Contesa crudă, capricioasă, care nu se dă în lături de la incest sau crimă, este ucisă cu bestialitate de sătenii îngroziţi, dar se întoarce mai vie ca oricând râzând hipnotic şi victorios. O serie deosebită, care în plus se citeşte rapid.

Carti fantasy românești (partea 2)

Vezi și: Descoperă cele mai bune cărți fantasy românești (partea 1)

  • Frumuseţi monstruoase – Marina Neagu

Una dintre cărţile fantasy care merg lecturate în viteză, cu replici memorabile, un ritm extrem de alert, personaje care te cuceresc din primele pagini, romance, suspans, mister, surpriză – are toate ingredientele necesare pentru o lectură total captivantă.

  • Seria Nemuritor – Oana Arion

Începând cu primul volum al seriei – Ultimul viking – Oana reuşeşte să îşi câştige cititorii prin personajele conturate cu minuţiozitate. Acestea atrag cititorul într-o poveste fantasy cu inserţii de mitologie şi romance care stârnesc nevoia de a afla continuarea.

sursa: https://breathingtheworldweb.wordpress.com

Leave a Comment