Descoperă cele mai bune cărți fantasy românești (partea 1)

-- 90 -->

Descoperă cele mai bune cărți fantasy românești (partea 1)

  • Anotimpul pumnalelor – Şerban Andrei Mazilu

Primul volum al Cronicilor din Voss a reuşit să mă impresioneze, iar unul dintre personajele negative, Madeline Mequette, este genul de demon cu chip angelic şi cu nişte ţeluri care întrec imaginaţia.

  • Jocul necromanţilor – Şerban Andrei Mazilu

Dacă am menţionat primul volum, nu aveam cum să ratez cea de-a doua carte scrisă în timp record de autor, la cererea cititorilor fermecaţi de universul întunecat de pe Arhipeleagul Voss, dar şi de Aendo Assermore, protagonistul misterios care îşi va continua aventurile cu încă şi mai multe peripeţii.

Vezi și: Cele mai bune cărți fantasy. Am păstrat ce e mai bun pentru final!

Descoperă cele mai bune cărți fantasy românești (partea 1)

  • Arlequine – George Cornilă

O plimbare fantasy prin mituri străvechi, poveşti, timpuri parcă pierdute şi locuri fantomatice. Cele 22 de povestiri sunt atât de fascinante încât paginile se întorc cu rapiditate şi, deşi îţi spui că vei citi doar o poveste, vei începe alta şi alta…

  • Metamorfoze

O antologie de povestiri semnată de nume mari ale literaturii universale în care regăsim şi numele a doi autori români valoroşi – Oliviu Crâznic şi Şerban Andrei Mazilu. Cei pasionaţi de licantropie vor găsi aceste povestiri absolut delicioase.

  • Inima dragonului – Mircea Ţara

Un artefact mitic şi nişte protagonişti hotărâţi să-l obţină fac deliciul acestui roman fantasy. Avem parte şi de fiinţe mitologice, dar şi de o plimbare de neuitat prin Cetatea Zăpezilor. 

Sursa: https://breathingtheworldweb.wordpress.com