Locuri de vizitat iarna in Romania(partea 2)

-- 90 -->

Locuri de vizitat iarna in Romania(partea 2)

Valea Doftanei

Una dintre destinațiile de vacanță la munte este și Valea Doftanei, zona pitorească situată în partea nordică a județului Prahova.

Aici te poți bucura de peisaje de poveste pe cele mai deosebite trasee montane și poți face trasee cu bicicleta, dacă ești pasionat, deoarece există ruta Valea Doftanei Cornu Campina sau chiar un traseu de echitație până la Posada.

Băile Tușnad

Când te pregătești pentru o vacanță la munte, de pe listă nu trebuie să-ți lipsească destinația Băile Tușnad. Peisajele superbe îți vor asigura un sejur relaxant, dar și distractiv, deoarece poți face o mulțime de activități aici.

În apropiere se află Lacul Sfânta Ana, singurul lac din Europa Centrală care este așezat într-un crater vulcanic și este păstrat intact.

Vezi și: Locuri de vizitat iarna in Romania

Locuri de vizitat iarna in Romania(partea 2)

Maramureș O vacanță la munte care poate fi de neuitat datorită celor mai frumoase obiective turistice în Maramureș. Aici vei avea parte de plimbări cu Mocănița, singurul tren cu locomotivă cu abur din Europa, dar și de izvoare minerale cu ape feruginoase și peisaje de poveste.

Sursa: http://www.libertatea.ro