Horoscop 23 noiembrie 2022♍

-- 90 -->

Horoscop 23 noiembrie 2022♍

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Dacă ceva nu funcționează pentru tine, astrele îți recomandă să o iei de la capăt. Astăzi e ziua perfectă pentru a șterge cu buretele ce nu a funcționat bine și a începe un proiect de la zero. Folosește ceea ce ai învățat pentru a îmbunătăți un proiect. Astăzi este, de asemenea, ideal pentru actualizarea testamentelor și revizuirea planurilor de moștenire sau succesiune.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2022 spune că dragostea te găsește acolo unde ești. Dacă îți cauți sufletul pereche, jumătatea mai bună sau persoana care te completează, nu sta pe loc și aștepta să vină la tine.

Fă un pas pentru a muta iubirea în direcția corectă. Actualiză-ți profilul de întâlniri sau, dacă simți nevoia, discută cu un specialist în întâlniri care să te ajute să îți îmbunătățești abordarea atunci când te ieși în oraș.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astăzi este ziua ideală pentru a revizui scopurile, obiectivele și pașii pe care intenționezi să-i faci pentru a îmbunătăți starea de sănătate. Dacă ai lăsat câteva zone din viața ta să alunece în derivă din cauza lipsei de timp sau de resurse, fă un punct pentru a clarifica obiectivele. Astrele spun că e foarte important să înveți din greșelile trecutului.

Horoscop 23 noiembrie 2022♍

Vezi și: Horoscop 22 noiembrie 2022♏

Rac: 22 iunie – 22 iulie

O parte din tine poate fi intrigată de misterele vieții. Când ești curioasă despre artele întunecate, caută acele lucruri care te ajută să explorezi psihologia minții. Urmărește cele mai recente emisiuni cu crime adevărate sau thrillere. Ascultă o carte audio în drum spre casă sau podcasturi despre criminali în serie, spune horoscopul zilei de 23 noiembrie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nimănui nu-i place să simtă că se află sub controlul cuiva. S-ar putea să fii puțin mai sensibilă la tacticile de manipulare din partea celor care au autoritate asupra ta.

Astăzi te poți afla într-o situație dificilă. În timp ce tu încerci să te afirmi, ceilalți se retrag pentru a menține avantajul la locul de muncă. Lupta poate fi mai greu decât de obicei de câștigat și poate fi mai bine să aștepți câteva zile pentru a demonstra un punct de vedere sau pentru a acționa mai asertiv.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Sfatul dat este întotdeauna primit mult mai bine atunci când a fost cerut de persoana care îl primește. S-ar putea să te grăbești să trimiți un mesaj text sau un e-mail o intenție bună, dar există câteva lucruri care trebuie să se întâmple înainte ca ceilalți să poată auzi ceea ce încerci să le spui. Folosește bunătatea în toate comunicările și interacțiunile tale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

A venit timpul să faci o verficare a creditelor pe care le ai. Conturile tale sunt din ce în ce mai goale, așa că revizuiește tranzacțiile și află cât mai repede ce se întâmplă cu banii pe care te bazai. Faptul că știi ce se întâmplă cu resursele tale financiare te va ajuta să știi ce ai de făcut pe viitor, spune horoscopul zilei de 23 noiembrie 2022.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Toată lumea are o latură ascunsă și există domenii ale vieții tale pe care le poți îmbunătăți. Următoarele zile sunt perfecte pentru a lucra în umbră. Pentru a explora declanșatorii cu un terapeut sau cu cineva care te cunoaște bine.

Dacă ai dorit să lucrezi la emoții intense, următoarele câteva zile îți susțin capacitatea de a controla mai mult sinele într-o mare varietate de stări.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Cauți un prieten de mult pierdut? Luna e în sectorul tău de relații. Îți poate oferi un pic de sprijin în localizarea unei persoane cu care dorești să vorbești din nou. O mică cercetare pe rețelele sociale te poate ajuta să-ți găsești un prieten din copilărie, un văr sau o altă persoană pe care tânjești să o cunoști.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

O semnificație mai profundă poate fi găsită în jobul tău. Și, chiar dacă această săptămână poate fi deosebit de încărcată din cauza vacanței care urmează, poți descoperi o legătură specială cu munca ta. A te simți bine în ceea ce faci poate crea dorința de a avea și mai mult succes în domeniul tău, spune horoscopul zilei de 23 noiembrie 2022.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

„Al treilea ochi” se deschide și îți permite să simți lucrurile fără să vi se spună ce sunt. Ai o înclinație naturală către conștientizarea psihică. Ziua de azi e perfectă pentru a-ți ascuți instinctele acolo unde simți că ceva nu e bine.

Horoscop 23 noiembrie 2022♍

Pești: 19 februarie – 20 martie

Unele secrete sunt prea suculente pentru a fi păstrate. Asta nu înseamnă că oamenii ar trebui să împărtășească ceea ce știu.

Dacă te pregătești să te deschizi față de un prieten, gândește-te pe termen lung. Poate fi foarte greu pentru o persoană să-și păstreze încrederea! Ar fi mai bine să nu-i pui într-o poziție în care simt că i-ai dezamăgit.

Sursa: http://www.minadestiri.ro