Horoscop 24 septembrie 2022♑

-- 90 -->

Horoscop 24 septembrie 2022♑

Horoscop Berbec – 24 septembrie 2022:

Ziua vine cu o accentuare a unor tendințe negative, în special în domeniul sentimentelor. Există riscul să te lași cuprins de gânduri negre, provocate de aceste sentimente negative care sunt mai puternice acum.

Horoscop Taur – 24 septembrie 2022:

Sunt posibile dezamăgiri asociate cu cei dragi, pe fondul unor ambiții pe care le-ai tot alimentat, fără să verifici dacă nu cumva sunt doar ale tale. Cei dragi au nevoie de bunăvoință, blândețe și toleranță.

Horoscop Gemeni – 24 septembrie 2022:

Unele iluzii se spulberă, altele cer să fie hrănite, până când le va veni rândul să fie spulberate la contactul cu realitatea. Ca să nu mai treci prin astfel de vâltori, ar fi bine să îți prețuiești mai mult echilibrul interior.

Horoscop Rac – 24 septembrie 2022:

Este posibil un dezechilibru major între dorințele tale, exprimate sau nu, și cele ale persoanelor de la care așteptai sprijin pentru a le realiza. Ai putea să cauți soluții de unul singur sau să te asociezi cu altcineva.

Vezi și: Horoscop 22 septembrie 2022♍

Horoscop 24 septembrie 2022♑

Horoscop Leu – 24 septembrie 2022:

S-ar putea să te dezamăgească reacțiile unor apropiați legate de câștiguri, de cheltuieli sau de administrarea unor bunuri comune. Dincolo de sentimentele negative de moment, poți descoperi și o parte bună în aceste reglaje.

Horoscop Fecioară – 24 septembrie 2022:

Se adună norii negri pe cerul relației de cuplu și va trebui să fii foarte atent ce spui, ce faci, ce decizii iei, ca să nu ajungi la complicații dureroase. Dezamăgirile, false sau reale, sapă la rădăcina încrederii din relațiile importante.

Horoscop Balanță – 24 septembrie 2022:

Se conturează un context dificil la locul de muncă, poate și pe fondul unor probleme de sănătate. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă îngăduință față de propria persoană, ca să nu-ți provoci singur dezamăgiri false.

Horoscop Scorpion – 24 septembrie 2022:

Sunt posibile dezamăgiri ample, asociate cu un grup de persoane sau cu anumite persoane, foarte dragi, care se dovedesc a fi cu totul altfel decât ai crezut până acum. Poate e doar o trezire la realitate.

Horoscop Săgetător – 24 septembrie 2022:

Situația generală este mai degrabă neutră, așa că nu ai motive de îngrijorare legate de imaginea ta pe plan social sau profesional. Este important să păstrezi o atitudine constructivă și modestă în tot ce faci.

Horoscop Capricorn – 24 septembrie 2022:

Poate fi o zi foarte potrivită pentru cercetarea aprofundată a unor subiecte care te interesează, te atrag de mai mult timp. Sau poate fi o zi presărată cu numeroase momente de descurajare, pe fondul unor exagerări de-ale tale.

Horoscop Vărsător – 24 septembrie 2022:

Calculele tale legate de bani, cheltuieli, câștiguri și alte beneficii sunt viciate de emoțiile negative acumulate în legătură cu aceste subiecte. Ar fi bine să te detașezi, să te sfătuiești cu cineva priceput, care poate fi sincer cu tine.

Horoscop 24 septembrie 2022♑

Horoscop Pești – 24 septembrie 2022:

Contează mult să ții sub control impulsurile războinice, în special în relația de cuplu. Poate ți se pare că nu mai primești la fel de mult de la partener, dar e doar o senzație falsă, care va dispărea în câteva zile.

Sursa: http://www.minadestiri.ro