𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐖𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐑𝐚𝐥𝐥𝐲 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐮𝐧 𝐫𝐞𝐚𝐥 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐥𝐚 𝐂𝐥𝐮𝐣

-- 90 -->

🏎🏆𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐖𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐑𝐚𝐥𝐥𝐲 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐮𝐧 𝐫𝐞𝐚𝐥 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐥𝐚 𝐂𝐥𝐮𝐣

🎖🚗În weekendul recent încheiat a avut loc, pe esplanada dintre Stadionul Cluj Arena și Sala Polivalentă BT Arena, startul festiv al celei de-a treia etape a Campionatului Național Women Rally, ediția 2022.

✅La eveniment a luat parte și președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, care le-a felicitat și încurajat pe concurente.

🏁🚦Ediția din acest an a reunit circa 60 de candidate, care s-au întrecut pe durata a două zile, demonstrându-și talentul, îndemânarea și abilitățile la volan.

Vezi și: Targul Produs de Cluj, in cartierul clujean Mănăștur

𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐖𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐑𝐚𝐥𝐥𝐲 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐮𝐧 𝐫𝐞𝐚𝐥 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐥𝐚 𝐂𝐥𝐮𝐣

📌Competiția a fost una de excepție, printre participante numărându-se și nume extrem de cunoscute din domeniul sportului românesc, precum Cristina Pîrv, Silvia Stroescu, Alina Dumitru.

📌Organizat și desfășurat în conformitate cu prevederile Federației Române de Automobilism Sportiv, Campionatul Național Women Rally are ca obiectiv stimularea doamnele și domnișoarele pasionate de mașini de a câștiga mai multă încredere la volan, de a deveni șoferi mai buni, precum și promotori ai conducerii defensive.

Sursa: Consiliul județean Cluj