Horoscop 29 iulie 2022♓

-- 90 -->

Horoscop 29 iulie 2022♓

Horoscop Berbec – 29 iulie 2022:

Este o zi prea dinamică pentru a fi de bun augur pentru planurile tale. Pe acest fond apare graba, care poate strica orice, de la relații până la treburile importante, cum ar fi cele de la serviciu.

Horoscop Taur – 29 iulie 2022:

Ai nevoie de un factor de echilibru, cel puțin, pentru a reuși să ții sub control energia de care vei dispune astăzi. Acesta poate veni de la tine, din resursele tale interioare, sau poate fi o persoană cu autoritate, care te ajută să te echilibrezi.

Vezi si: Horoscop 28 Iulie 2022♍

Horoscop Gemeni – 29 iulie 2022:

Multă energie, viteză și în deplasări, și în discuții, grabă mare. Pentru că nu este neobișnuit, pentru tine, să te ocupi de mai multe lucruri în același timp, s-ar putea să și rezolvi câte ceva, dar ți-ar fi mai bine cu mai puțină tensiune nervoasă.

Horoscop Rac – 29 iulie 2022:

Vei observa, chiar de la primele ore, că trebuie să-ți protejezi singur liniștea sufletească, să stai departe de agitația din jur. Este una dintre cele mai bune resurse pentru a face față acestei zile care aduce cam multă dezordine.

Horoscop Leu – 29 iulie 2022:

Ești foarte energic, dar toată această energie are nevoie de direcții constructive în care să curgă, pentru a o valorifica așa cum se cuvine. Iar scopurile constructive vin dintr-o minte liniștită.

Horoscop 29 iulie 2022♓

Horoscop Fecioară – 29 iulie 2022:

Vei percepe agitația acestei zile la un alt nivel decât ceilalți, în sensul că nu vei fi foarte conștient de ea, până când nu va provoca și ceva neplăcut. Atunci vei înțelege cât de tensionat erai și vei simți nevoia să te liniștești.

Horoscop Balanță – 29 iulie 2022:

E forfotă mare în cercul de prieteni, fiecare are câte un plan, o invitație, o propunere, iar tu nu știi ce să alegi, pentru că ceea ce-ți dorești tu e în altă parte, unde, poate, nu poți ajunge și tu.

Horoscop Scorpion – 29 iulie 2022:

Ești foarte dornic să ajungi în centrul atenției unui grup anume, poate fără să-ți dai seama. Pentru asta faci multe, inclusiv lucruri mai puțin onorabile, numai că, la final, îți vei da seama că nu avea rost să te agiți atât.

Horoscop Săgetător – 29 iulie 2022:

Este important să-ți păstrezi echilibrul, pentru că este o zi cu turbulențe și la muncă, și în planul sănătății, dar și în domeniul viziunii despre viitor. Situația evoluează în ritmul ei, însă tu te poți adapta, atât cât se poate.

Horoscop Capricorn – 29 iulie 2022:

Îți poți întinde capcane singur, dacă rămâi centrat pe problemele legate de administrarea unor bunuri comune cu cei din familie sau dintr-o afacere. Nu e un moment bun pentru nicio împărțeală.

Horoscop Vărsător – 29 iulie 2022:

Există mai multe surse de stres importante și asta înseamnă că trebuie să te mobilizezi pentru a le face față. Ai și varianta de a le neutraliza prin detașare, chiar dacă unele aduc și îngrijorări existențiale.

Horoscop 29 iulie 2022♓

Horoscop Pești – 29 iulie 2022:

Ai o existență frumoasă în multe aspecte ale ei și ar fi bine să arunci o privire și în această direcție, ca să echilibrezi asaltul nemulțumirilor de astăzi. Doar de tine depinde ce fel de zi vei avea.

Sursa: http://www.minadestiri.ro