Matei Cristian este alaturi de echipa de handbal a Turzii

-- 90 -->

Matei Cristian este alaturi de echipa de handbal a Turzii

🤾🎤În cursul zilei de ieri am participat la conferința de presă a echipei de handbal AHC Potaissa Turda cu ocazia reunirii lotului de seniori.

Mă bucur că am reușit să contribuim și noi la performanțele deosebite ale echipei, iar rezultatele obținute în sezonul recent încheiat sunt dovada că la Turda se face performanță sportivă! Am certitudinea că în noul sezon echipa noastră de handbal își va atinge toate obiectivele propuse.

Totodată, prin construirea Sălii Polivalente, dar și prin proiectul de construire a complexului sportiv, Academia de Performanță Sportivă „Potaissa Turda”, echipa noastră de handbal se va putea antrena în spații moderne, dotate corespunzător pentru a putea performa.

Vezi si: Matei Cristian este edilul de care Turda are nevoie!

Matei Cristian este alaturi de echipa de handbal a Turzii

Toate aceste investiții în infrastructura sportivă sunt pentru ca tinerii turdeni cu inclinații sportive să facă performanță acasă, Turda oferindu-le atât spațiile necesare, cât și cluburi performante diverse în cadrul cărora să le fie șlefuite talentele astfel încât să ajungă pe culmile cele mai înalte ale performanței.

👏În noul sezon handbalistic, le urez succes tuturor jucătorilor și ca de obicei, la fiecare meci îi vom susține pentru a-i conduce spre marile victorii din toate competițiile.

ConferintaDePresa #AHCPotaissa

sursa: Matei Cristian