O noua investiție la Spitalul de Recuperare

-- 90 -->

O noua investiție la Spitalul de Recuperare

➡️ 𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏𝟎 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐫𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭𝐞𝐢 𝐩𝐚𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐑𝐞𝐜𝐮𝐩𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞 🏥

☑️ Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor pentru reabilitarea, extinderea și modernizarea instalațiilor electrice, de ventilare și tratare a aerului și de fluide medicale la Spitalul Clinic de Recuperare. ➡️ Totodată, se intenționează amenajarea unor sisteme de detectare, semnalizare și alarmare la incendiu, precum și în cazul depășirii concentrației maxime de oxigen în cadrul 🏥 instituției sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean.

📢 𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬̦𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝘚𝘶𝘯𝘵𝘦𝘮 𝘱𝘳𝘦𝘰𝘤𝘶𝘱𝘢𝘵𝘪 𝘥𝘦 𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦𝘢 𝘪𝘯𝘧𝘳𝘢𝘴𝘵𝘳𝘶𝘤𝘵𝘶𝘳𝘪𝘪 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘭𝘦 𝘴𝘪 𝘢 𝘴𝘦𝘳𝘷𝘪𝘤𝘪𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘰𝘧𝘦𝘳𝘪𝘵𝘦 𝘥𝘦 𝘴𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭𝘦𝘭𝘦 𝘯𝘰𝘢𝘴𝘵𝘳𝘦. 𝘕𝘦 𝘥𝘰𝘳𝘪𝘮 𝘤𝘢 𝘱𝘳𝘪𝘯 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘮𝘦𝘥𝘪𝘶𝘭 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦𝘪 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵𝘪𝘪 𝘴𝘢 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘳𝘪𝘣𝘶𝘪𝘮 𝘴𝘪 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘶𝘭𝘵 𝘭𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘵𝘦𝘫𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘷𝘪𝘦𝘵𝘪𝘪 𝘴𝘪 𝘢 𝘴𝘢𝘯𝘢𝘵𝘢𝘵𝘪𝘪 𝘱𝘢𝘤𝘪𝘦𝘯𝘵𝘪𝘭𝘰𝘳, 𝘱𝘳𝘦𝘤𝘶𝘮 𝘴𝘪 𝘭𝘢 𝘢𝘴𝘪𝘨𝘶𝘳𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘤𝘭𝘪𝘮𝘢𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘰𝘱𝘵𝘪𝘮 𝘥𝘦 𝘧𝘶𝘯𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘳𝘦 𝘢 𝘶𝘯𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘪 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘭𝘦.”

Vezi si: Targ Produs de Cluj la Orăștie

O noua investiție la Spitalul de Recuperare

💰 În valoare estimată de 10.926.673 de lei, lucrările vor avea loc în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de Consiliul Județean și care vizează „Creșterea siguranței pacienților spitalelor din municipiul Cluj-Napoca ce utilizează fluide medicale”.

❗️ Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 18 iulie a.c., ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

sursa: Consiliul județean Cluj