NoMAD Library, in Cheile Turzii

-- 90 -->

📚NoMAD Library, in Cheile Turzii

➡️Asociația Exploratorilor Pușcații, susținută de Consiliul Județean Cluj și Primăria comunei Mihai Viteazu, organizează în perioada 📅25-26 iunie a.c., în 📍 Cheile Turzii, proiectul cultural NoMAD Library, un concept de Bibliotecă Mobilă 📖.

✅Inițiativa constă în amenajarea a zece biblioteci de tip ,,Igloo”, care se diferențiază între ele prin tematică și culoare. Igloo cu tematica Cunoașterii, Descoperirii de Sine și Echilibrului va găzdui cărți de Psihologie și Filozofie, o parte dintre acestea fiind donate de către Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. Amenajarea urmează să fie făcută de către 👨‍👩‍👧‍👦elevi ai Colegiului Economic din Arad și de către adolescenți din centre de plasament.

Vezi si: Cheile Turzii și Cheile Turenilor ecologizate de Consiliul județean Cluj

NoMAD Library, in Cheile Turzii

📌Acest Igloo va rămâne amplasat în arealul 📍 Cheilor Turzii, lângă baza Salvamont-Salvaspeo, până în data de ⏳ 31 octombrie a.c., și își propune să creeze oportunități publicului larg, iubitor de natură și tinerilor, oferindu-le motivația de a citi și de a-și petrece timpul liber în natură, activitate care îi va ajuta să se dezvolte cognitiv și emoțional 📖.

📸Foto credit: Agnes Molnar

sursa: Consiliul județean Cluj