Cine sunt consilierii locali care au fost prea ocupați să aducă un omagiu eroilor neamului?

-- 90 -->

Ziua Eroilor a fost marcată și în acest an la Turda. Foarte multe instituții au adus un omagiu celor care s-au jertfit pentru țară, însă au fost două personaje care nu s-au sinchisit nici măcar sa fie prezenți. Cine sunt consilierii locali care au fost prea ocupați să aducă un omagiu eroilor neamului?

Probabil ca din turnul lor imaginar de fildeș este mult prea greu sa se coboare alături de „restul” populației pentru a fi prezenți la o comemorare a Eroilor patriei.

Vezi si: https://stiridinmina.net/2021/12/02/usr-turda-a-refuzat-sa-sarbatoreasca-1-decembrie-alaturi-de-cetateni/

Cine sunt consilierii locali care au fost prea ocupați să aducă un omagiu eroilor neamului?

Fostul candidat la primărie din partea USRPLUS, Andrei Suciu și viitorul candidat la primărie (potrivit zvonurilor) au fost prea ocupați pentru a fi prezenți alături de ceilalți colegi din partid.

Nu este pentru prima dată când cei de la USRPLUS Turda demonstrează lipsa de interes pentru comemorarea fie a eroilor cazuri în războaiele mondiale, fie a martirilor revoluție.

Vezi: https://turdanews.net/asociatia-t9-condusa-de-usr-istul-andrei-suciu-a-jignit-jurnalistii-facandu-i-bufoni/

Noroc cu cei veniți din alte partide, altfel USRPLUS Turda ar fi avut 2-3 oameni la depunerea de coroane. Nici măcar președintele filialei locale, fostul consilier local PNL, Ciprian Rigman, reinventat peste noapte în om nou marca USRPLUS nu a fost prezent.

Vezi și: https://minadestiri.ro/de-cand-traseismul-politic-e-echivalent-cu-oameni-noi/

Important este insa că românii de pretutindeni au înțeles păcăleala numita USRPLUS, in urma ultimelor sondaje partidul înregistrând o adevărată prăbușire.