Podul I din Cheile Turzii, închis pentru reparatii

-- 90 -->

❗️ ❗️ Podul I din Cheile Turzii, închis pentru reparatii

📢 În cadrul lucrărilor de întreținere a traseelor turistice din județ, angajații și voluntarii Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj din subordinea Consiliului Județean Cluj vor desfășura, în aceste zile, lucrări de reparații la Podul I peste Valea Hășdății din 🏞 Defileul Cheilor Turzii (intrarea dinspre Mihai Viteazu, pe la cabana veche sau pe la Refugiul Salvamont).

📍 Astfel, vor fi înlocuite componentele de lemn ale căii de rulare precum și unele elemente ale suprastructurii podului, care au fost deteriorate de intemperii. 🏞 Lucrările la Podul I din Cheile Turzii vor dura circa o săptămână.

Vezi si: Vezi ce activități organizează Biblioteca Municipală ”T. Murășanu” Turda de 1 Iunie

Podul I din Cheile Turzii, închis pentru reparatii

👨‍👩‍👧‍👦 Până la finalizarea acestor operațiuni, turiștii vor putea utiliza ruta (marcaj cruce roșie) pe la Refugiul Salvamont Cheile Turzii pentru a putea ajunge din parcarea dinspre Mihai Viteazu în defileu și înapoi.

➡️ Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că toate lucrările derulate urmăresc un singur lucru: asigurarea unei depline siguranțe pentru toți cei care decid să viziteze Cheile Turzii și să petreacă timp liber de calitate în acest minunat cadru natural.