Matei Cristian alături de tinerii din Turda

-- 90 -->

Matei Cristian alături de tinerii din Turda

În cursul zilei de ieri am participat cu toată deschiderea la evenimentul Forum Civic, organizat de AMoS -Alianța pentru Mobilitate Socială.

Am reîntâlnit tineri implicați, dornici să contribuie la schimbare. Cu multe dintre ONG-urile locale colaborăm deja de câțiva ani buni, iar faptul că astăzi sunt o comunitate atât de numeroasă și frumoasă mă bucură nespus.

Prin comunicare, deschidere și dorința de implicare am reușit să atragem tot mai multe organizații nonguvernamentale care ni s-au alăturat atât la evenimentele publice, cât și în demersuri întreprinse pentru ajutorarea comunităților defavorizate.

Vezi.si: Matei Cristian: Cartierele Turzii se schimba

Matei Cristian alături de tinerii din Turda

Pentru continuarea colaborării și dezvoltarea relațiilor între administrația publică și mediul ONG, gândim un program de finanțare dedicat ONG-urilor prin care să venim în sprijinul fiecărei organizații nonguvernamentale din municipiul nostru.

Prin acest program avem în plan crearea unui punct comunitar special pentru ONG-uri concretizat într-un spațiu situat în centru. Pe lângă acest punct de lucru căutăm soluții pentru a facilita accesul în spațiile publice pentru evenimente nonprofit, precum parcuri, teatru sau muzeu.

Vă asigur că depunem toate eforturile pentru a avea o colaborare cât mai deschisă cu mediul ONG turdean. Nu în ultimul rând, felicit toți membri ONG-urilor pentru activitatea desfășurată și le doresc mult succes în tot ceea ce își propun!

Sursa: Matei Cristian