Carti de citit în 2022. Astăzi Peter Frankopan

-- 90 -->

Carti de citit în 2022. Astăzi Peter Frankopan

O altă recomandare de citit în 2022, este cartea lui Peter Frankopan. Experiența sa ca profesor de istorie mondială de la Universitatea Oxford și cea de cercetător, l-au făcut să redacteze două cărți de excepție care îți vor arăta o nouă față a istoriei.

Alături de „Drumurile Mătăsii – O nouă istorie a lumii”, noua sa carte vine cu o completare care vorbește despre prezent, dar și despre ce așteptări ar trebui să avem de la viitor.

Vezi si: Carti de citit în 2022. Astăzi Frank Herbert

Carti de citit în 2022. Astăzi Peter Frankopan

Drumurile mătăsii. O nouă istorie a lumii  chiar poate fi numită „O noua istorie a lumii” la propriu, deoarece este o carte de referință care prezintă tendințele viitorului.

Dacă în trecut bogățiile se găseau în vest, acum e rândul estului să preia poziția de centru în ceea ce privește forța politică, comercială, economică și culturală.

Deplasarea centrelor de putere este o situație nouă, astfel că teoriile expuse în carte pot reprezenta o sursă bună de informare.

Dacă te interesează geopolitica, istoria și geografia, atunci această carte vine cu răspunsuri la multe din întrebările la care nu ai găsit răspuns până acum.

Sursa: http://www.bookcity.ro