Horoscop 6 Mai 2022

-- 90 -->

Horoscop 6 Mai 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Sextilul de astăzi dintre Venus și Mercur te ajută foarte mult dacă vrei să cucerești pe cineva și reușești. Vei flirta mai ușor, ești mai deschis dialogului și negocierilor, și poți să obții ușor ceva ce ți-a trezit interesul. În plus, grație felului în care vorbești, te faci plăcut de cei din jur așa că te poți aștepta la aprecieri.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Chiar dacă Venus, guvernatoarea ta, nu este în cea mai bună poziție, sextilul de astăzi te ajută să găsești soluții financiare profitabile și chiar să returnezi o datorie. Este momentul să ai mai multă încredere în tine și să investești bani în ceea ce te bucură și te relaxează. Pe de altă parte, te stimulează să simți mai profund lucrurile.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Vei ști cum să te faci plăcut în dialog, ce să spui și cum să spui, astfel încât să primești aprecierile celor din jur. Prietenii te susțin, vin cu sfaturi bune și tu, la rândul tău, poți să seduci prin cuvinte. Te bucuri de popularitate și idei curajoase care pot da valoare unui proiect. Cei singuri s-ar putea să fie atrași de o persoană din anturaj.

Vezi și: Horoscop 5 Mai 2022

Horoscop 6 Mai 2022

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Azi s-ar putea sa fii interesat să dezbați un subiect din trecut. Cu ocazia aceasta îl vei lămuri și astfel te vei liniștii pe interior. S-ar putea ca amintirea unui fost partener să-ți dea târcoale dar vei ierta și vei trece mai departe. Pe de altă parte, poți să te bucuri de sprijinul unei persoane importante în sectorul profesional. Este vorba de cineva care te susține să te afirmi.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astrologic al zilei te susține foarte mult în negocieri, dar și în cazul în care vrei să te înscrii la un curs sau să planifici o călătorie. Planurile tale de viitor primesc susținere și poți avea succes în proiectele în care ești implicat. Prietenii îți sunt alături și vin cu sugestii bune, pe care merită să le iei în calcul.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur se află în sectorul carierei tale și cum îți este guvernator te susține să te afirmi printr-un discurs. Te vei exprima în așa fel încât vei câștiga simpatia celor care te ascultă. Totodată, poți să treci peste niște temeri avute și să găsești cea mai bună strategie prin care să-ți atingi niște obiective profesionale.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se află chiar în sectorul relațiilor și în aspecte de susținere cu Mercur. Acest aspect te ajută să comunici mai bine cu partenerul, să ajungeți la o înțelegere și la aceleași idealuri și convingeri. De asemenea, contextul zilei te ajuta să te împaci cu partenerul, în cazul în care ați fost certați. Este chiar un moment potrivit să planificați o călătorie împreună.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ai sprijinul astrelor să discuți cu partenerul despre cele mai delicate subiecte și astfel să ajungeți la viziuni comune și să vă oferiți sprijinul reciproc. Pe de altă parte, aspectul te ajută să te înțelegi mai bine cu colegii și partenerii de afaceri. Poți primi sfaturi bune ca să îți eficientizezi munca.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Și pe tine te susține din plin aspectul zilei, dat fiind că Venus este în sectorul iubirii și Mercur în sectorul relațiilor. Fie că ești singur sau parte a unui cuplu, trăiești intens în plan afectiv. În cuplu, îți declari mai ușor sentimentele și ajungi la înțelegere cu partenerul. Profita ca vine weekendul și petrece mai mult timp cu persoana iubită.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astrologic al zilei te ajută să te înțelegi cu familia, să obții sprijin din partea acestora și să lămurești neînțelegeri apărute în ultima perioadă. Ai spor în activitățile casnice, dar și în cele profesionale. Îți vin idei bune pentru ați eficientiza munca. De asemenea, te înțelegi mai bine cu colegii și îți exprimi creativitatea în diferite moduri.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dacă te simți atras de o persoană, poți profita de această zi pentru ați declara intențiile. Nu te teme să vorbești despre ceea ce simti, mai ales că ai darul de a cuceri prin cuvintele tale. Te exprimi pe înțelesul tuturor și te faci plăcut în dialog. Poți lua niște decizii sentimentale foarte importante. Pe de altă parte, și în relațiile cu copiii poți reașterne armonia.

Horoscop 6 Mai 2022

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic al zilei te susține să ajungi la o înțelegere cu familia, în special dacă este vorba de bunuri de patrimoniu. Sunt și nativi care investesc bani în casă, în confortul căminului sau își oferă sprijinul financiar celor dragi. Totodată, poți avea idei financiare bune pentru a îți crește veniturile.

Sursa: http://www.playtech.ro