Investiții în tehnologia informației, la Ceanu Mare

-- 90 -->

Investiții în tehnologia informației, la Ceanu Mare

Școala Gimnazială Ceanu Mare a câștigat un proiect privind echiparea laboratorului de informatică, cu calculatoare de nouă generație, prin intermediul unei campanii organizate de Asociația „Ateliere fără Frontiere”.

Primăria Comunei Ceanu Mare s-a implicat activ în câștigarea acestei donații, asigurând intermedierea dintre Școală și Asociația „Ateliere Fără Frontiere”. De asemenea, tot suportul logistic pentru acest proiect a fost asigurat de către instituția noastră.

Asociația „Ateliere Fără Frontiere” își propune ca în anul 2022 să doneze 4.000 de calculatoare recondiționate, în cadrul programului „Dăm Click pe România”.

Vezi și: Matei Cristian este alaturi de toți cetățenii din Turda!

Investiții în tehnologia informației, la Ceanu Mare

Prin program, se dorește să se faciliteze accesul la o educație modernă în comunitățile defavorizate din România, prin echiparea școlilor, instituțiilor publice sociale și ONG-urilor cu calculatoare recondiționate compatibile și dotate corespunzător. Calculatoarele sunt colectate din piață și recondiționate într-un atelier de inserție pe piața muncii a persoanelor vulnerabile.

Din peste 300 de școli aplicante, în toată România, școala din comuna noastră s-a numărat printre cei 13 câștigători din județul Cluj care au fost selectați să beneficieze de computere.

Astfel, elevii noștri vor putea studia Tehnologia Informației, prin intermediul unor calculatoare cu destule resurse software pentru îndeplinirea sarcinilor necesare!

Investind în educație, punem bazele viitorului nostru!

Biroul de Presă al Comunei Ceanu Mare

Vezi mai multe știri AICI