Editia 2022 a târgului Agraria

-- 90 -->

🚜📌Editia 2022 a târgului Agraria, 𝐢𝐧 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐥 𝐓𝐞𝐭𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐈𝐈𝐈 𝐝𝐢𝐧 𝐉𝐮𝐜𝐮

🎯Parcul Industrial Tetarom III din Jucu, administrat de Consiliul Județean Cluj prin intermediul societății sale de profil, găzduiește în 🗓perioada 5 – 8 mai a.c., Târgul Agraria, un eveniment de tradiție și unul dintre cele mai apreciate târguri internaționale pentru agricultură, industrie alimentară și zootehnie.


📍Ajunsă la cea de-a 26 -a ediție, manifestarea, organizată în inima Transilvaniei, reunește un număr impresionant de fermieri, specialiști, manageri și autorități cu activitate în domeniul agriculturii.

În anii precedenți, târgul expozițional a avut un real succes, la acesta luând parte, numai în 2019, peste 300 de firme expozante și 27.600 de vizitatori.

Vezi și: Activitati dedicate copiilor și tinerilor clujeni

Editia 2022 a târgului Agraria


🔎✅💰Menționăm în acest context faptul că Parcul Industrial Tetarom III, pe deplin operațional și ocupat în proporție de 100%, are o suprafață de 154 de hectare și reunește 22 de societăți, în cadrul cărora lucrează circa 7.500 de angajați.

În ceea ce privește valoarea estimată a investițiilor clienților din Tetarom III, acestea este de peste 600 de milioane de euro.

Foto: arhiva

Sursa: Consiliul județean Cluj