ACS Volei Turda: Gânduri la final de campionat🏐

-- 90 -->

ACS Volei Turda: Gânduri la final de campionat🏐

„Pentru noi a fost un an cu mari provocări, atât pentru mine, cât și pentru întreaga echipă. În urma tuturor experiențelor trăite împreună am reușit să dobândim multe învățături, să ne cunoaștem mai bine ca echipă și să devenim mai uniți ca oricând.


Din nefericire, în ciuda tuturor orelor de muncă, a dedicării și implicării, nu am reușit să ne atingem obiectivul și să ne păstrăm poziția în clasament în divizia A, dar sunt foarte mândră de tot ceea ce am reușit să construim împreună, de faptul că am demonstrat că putem să fim o echipă bună.


Avem trei jucătoare tinere, două cadete, Antonia Gheți, Daria Cocan și o junioară la echipa națională, Bianca Grama.


Dintre fetele de la ACS, am avut mai multe jucătoare care s-au remarcat prin performanțele obținute, columbiana pe poziția Liberou, Juli Toro a obținut locul 2, argentinianca Carla Castiglione locul 3 ca marcatoare și columbianca Laura Pasqua care a ocupat locul 4, tot ca marcatoare.

Vezi și: Cristina Parv este managerul ACS Volei Turda-ea a fost desemnata unul dintre ambasadorii campaniei Provocare în Mișcare.

ACS Volei Turda: Gânduri la final de campionat🏐


Ne-a lipsit foarte puțin pentru a ne clasa în topul primelor opt echipe din clasament, iar asta a reprezentat pentru mine, cel puțin, cea mai mare tristețe.


Clar că în ceea ce mă privește, prin felul meu de a fi, prin caracterul și gândirea pe care o am ca manager, antrenor, fondator al echipei și de ce nu și ca jucătoare, nu las acest obstacol să ne oprească, ne dorim să continuăm, să mergem mai departe cu acest proiect frumos.


Îmi doresc ca activitatea echipei să se mute în Turda, de unde de altfel își și are rădăcinile proiectul pentru că am simțit lipsa comunității turdene lângă noi.

Cu toate că fanii noștri turdeni au fost mereu alături de noi, atât online, cât și în sală, la meciuri, atunci când a fost posibil și pentru asta le mulțumesc, consider că acasă la Turda vom putea construi o comunitate mult mai frumoasă și mai unită.


Nu în ultimul rând vreau să le mulțumesc sponsorilor care au fost alături de noi pe tot parcursul campionatului și nu numai, iar aici îi amintim pe Primăria Municipiului Turda, Superbet România, Compania de Apă Turda, Union Medical, East Agro.” – a declarat Cristina Pîrv, fondator ACS Volei „Cristina Pîrv”, Turda.

Sursa: ACS Volei Turda