Horoscop 27 aprilie 2022

-- 90 -->

Horoscop 27 aprilie 2022

Horoscop Berbec – 27 aprilie 2022:

Este o zi destul de complicată, în care vei avea nevoie de calități speciale ca să faci față provocărilor. Acestea vor lua forma unor revendicări care vin din partea apropiaților.

Vezi și: Horoscop 25 aprilie 2022♒

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ai tendința de a lua de bun tot ce-ți spun prietenii și azi ar fi de preferat să nu pui prea multă bază în promisiunile altora. Nici tu, la rândul tău, încearcă să nu faci promisiuni de care știi că nu te poți ține. Niște proiecte creative au șanse mari să prindă aripi.

Vezi și: Horoscop 26 aprilie 2022♓

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Te gândești să-ți oficializezi povestea de dragoste, iar dacă ești parte a unui cuplu solid și de lungă durată, această oficializare poate însemna chiar planuri de căsătorie. Totuși, ai grijă la tendința de a visa cuu ochii deschiși la o poveste de dragoste și la tendința de a-ți idealiza partenerul.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Este o zi a marilor conștientizări. Conjuncția Venus-Neptun se petrece în casa spiritualității și te poate ajuta să deschizi larg ochii și sufletul către o altă lume. Poți primi mesaje din sfere înalte și poți avea vise profetice.

Horoscop 27 aprilie 2022

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ai grijă la tendința de a te implica într-o aventură pasională. Poți fi dezamăgit foarte ușor și asta pentru că ai tendința de a-ți face singur iluzii. În cuplu sunt momente de reconectare la partener, însă pot veni și cu confuzie destul de mare.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Conjuncția dintre Venus și Neptun se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și azi ai tendința de a-ți idealiza partenerul. Ești mai romantic, mai plin de poezie și emoție ca niciodată sau partenerul este cel care te surprinde cu astfel de trăiri. Dacă ești singur, evită să te entuziasmezi în legătură cu o nouă relație pentru că poți percepe deformat realitatea.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Conjuncția de astăzi o implică și pe Venus, guvernatoarea ta, prin urmare poate aduce confuzie. Nu este chiar de bun augur în cazul în care primești o propunere de job sau ți se face o nouă ofertă la locul de muncă. Nu te iluziona, pentru a nu fi dezamăgit. Pe de altă parte, ai tendința de a fi prea îngăduitor cu tine și de a nu lua în serios niște simptome.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Conjuncția de astăzi o implică pe Venus, guvernatoarea relațiilor tale. Se întrevăd momente pline de romantism și sensibilitate în cuplu, o reconectare profundă și spirituală la partenerul de viață, însă de preferat ar fi ca cei singuri sau aflați la începutul unei povești de iubire să nu se entuziasmeze mai mult decât trebuie. Posibil să-și facă iluzii care depășesc realitatea.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Conjuncția Venus-Neptun te ajută foarte mult dacă vrei să-ți reamenajezi și redecorezi casa pentru că îți oferă inspirație. De asemenea, poate aduce armonie și înțelegere în relațiile de familie. Nu te iluziona, în schimb, cu cumpărarea unei case sau închirierea unui apartament.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este o zi foarte bună să stai la povești cu persoana iubită sau cu copiii și să încercă să te apropii mai mult de ideile lor, să le asculți propunerile. Nu te sfii deloc să faci declarații de dragoste și să-ți exprimi emoțiile. Cum Venus îți guvernează iubirea, de preferat ar fi să nu te iluzionezi prea tare în privința unui flirt.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția se petrece în sectorul tău financiar și s-ar putea să-ți aducă o doză de nerealism, de iluzie și confuzie. Nu este o zi favorabilă speculațiilor financiare sau investițiilor. Ai grijă și la cheltuieli pentru că te poate lua valul ușor. Poți avea inspirație financiară, dar nu fii atât de sigur că este și realizabil tot ce-ți trece prin minte.

Horoscop 27 aprilie 2022

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus, planeta care-ți guvernează intimitatea, este în conjuncție cu Neptun în zodia ta. Poate fi o zi care-ți aduce conștientizări despre motivele care te-au făcut să înșeli, să fii infidel, să ascunzi o relație sau să te implici într-o relație secretă, extraconjugală. Ai grijă la tendința de a repeta astfel de episoade și de a trăda iubirea cuiva.

Sursa: http://www.minadestiri.ro