Carti de citit în anul 2022. Astăzi Petronela Rotar

-- 90 -->

Carti de citit în anul 2022. Astăzi Petronela Rotar

Petronela Rotar s-a remarcat în literatură publicând atât poezii (“Efectul pervers”, “O să mă știi de undeva”), cât și proză (“Alive”, “Privind înăuntru”, “Ajută-mă să nu dispar”).

Recomandarea noastră pentru acest an este un roman care a primit simpatia cititorilor încă de la lansarea primei ediții. Aceasta este o carte care depășește zona fantasy cu prinți și prințese și abordează teme mai puțin idilice.

Romanul este “O carte în care aș vrea să nu se regăsească nimeni”- așa cum simplu, Petronela Rotar își rezumă scrierea. 

Vezi si: Cele mai bune cărți de dragoste românești (partea 2)

Orbi este cartea care îți va deschide ochii și te va face să fii mai conștient de situațiile dificile care pot apărea în viața oricărui om.

Această carte este o forma de curaj literar, deoarece abordează o față diferită a iubirii care în general este abordată într-o manieră romantică de către autori.

Petronela Rotar scrie despre ce rămâne după ce orbirea dată de starea de îndrăgostire de la început dispare.

Carti de citit în anul 2022. Astăzi Petronela Rotar

Autoarea abordează teme precum abuzul și violența și nu se teme să detalieze ce traume rămân în urma lor.

“Orbi” este o carte care îți va răspunde la multe dintre întrebările pe care nu avem curaj să le rostim și te pune fața în față cu o realitatea crudă.

Stilul autoarei te va fascina, deoarece îmbină noțiuni de psihologie cu beletristica romantică, dându-i realism și autenticitate.

Această carte este mai mult decât o ficțiune, pasaje din carte fiind trăiri ale multor persoane care se regăsesc în cuvintele autoarei.

Sursa: https://www.bookcity.ro