Anunț cu privire la sacrificarea mieilor în Oborul Turda-Nouă.

-- 90 -->

Anunț cu privire la sacrificarea mieilor în Oborul Turda-Nouă.

Având în vedere tradiția sacrificării mieilor în perioada sărbătorilor pascale, Serviciul Public Administrare Piețe și Obor a întreprins demersurile necesare pentru autorizarea temporară a punctului de sacrificare a mieilor din incinta Oborului Turda-Nouă.

📍Pentru persoanele interesate, punctul de sacrificare a mieilor din incinta Oborului Turda-Nouă, cu intrare de pe strada Alexandru Ioan Cuza, va fi deschis în perioada premergătoare sărbătorilor Pascale 2022, astfel:

➡16.04.2022, orar 08:00-16:00 – pentru Paștele Catolic;
➡22 și 23.04.2022, orar 08:00-16:00 – pentru Paștele Ortodox.

Vezi și: Primaria Turda: Din 14 martie până în 15 mai vă puteți autorecenza

Anunț cu privire la sacrificarea mieilor în Oborul Turda-Nouă.

Acest spațiu este amenajat pentru a asigura condiţiile de igienă necesare tăierii şi prelucrării primare a mieilor, îndeplinind condiţiile de siguranţă şi igienă impuse de Direcţia Sanitar-Veterinară și Siguranța Alimentelor Cluj.

În punctul de sacrificare a mieilor din Oborul Turda-Nouă vor putea fi sacrificați mieii cumpărați de la producătorii agricoli prezenți în târgul de animale.

Operațiunile de sacrificare se vor efectua sub supravegherea personalului veterinar de specialitate, care va efectua examenul ante și postmorten la animalele sacrificate, carnea rezultată urmând a fi folosită doar pentru consumul familial.

ServiciulPublicAdministrarePiețeȘiObor

Sursa: Primăria Turda