Meciul de retragere a lui Adrian Mutu

-- 90 -->

Meciul de retragere a lui Adrian Mutu

⚽️𝗙𝗼𝘀𝘁𝗶𝗶 𝗺𝗮𝗿𝗶 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗶 𝗶𝘁𝗮𝗹𝗶𝗲𝗻𝗶 𝗗𝗲𝗹 𝗣𝗶𝗲𝗿𝗼 𝘀𝗶 𝗖𝗮𝗻𝗻𝗮𝘃𝗮𝗿𝗼, 𝗮𝗹𝗮𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗛𝗮𝗴𝗶, 𝘃𝗶𝗻 𝗽𝗲 🏟 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗔𝗿𝗲𝗻𝗮, 𝗹𝗮 𝗺𝗲𝗰𝗶𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝘁𝗿𝗮𝗴𝗲𝗿𝗲 𝗮 𝗹𝘂𝗶 𝗔𝗱𝗿𝗶𝗮𝗻 𝗠𝘂𝘁𝘂

După o pauză de doi ani, 🏆 Sports Festival, cel mai mare eveniment sportiv dedicat sportului de masă din România, revine în data de 12 iunie a.c., pe 🏟 Cluj Arena, cu un ⚽️ regal fotbalistic de cinci stele: meciul de retragere a carismaticului fotbalist român Adrian Mutu.


🏟 Stadionul emblemă al județului Cluj va fi, astfel, gazda unei ⚽️ partide de fotbal demonstrative, de la care niciun microbist nu trebuie să lipsească. Alături de Adi Mutu vor evolua foști coechipieri și prieteni din România și Italia, dintre care amintim: Gheorghe Hagi, Alessandro Del Piero, Fabio Cannavaro și alții.


🎫 Biletele care asigură accesul în cadrul evenimentului dedicat celebrării carierei sportive fulminante a fotbalistului Adi Mutu au fost puse deja în vânzare, ele putând fi achiziționate accesând platforma dedicată www.entertix.ro.

Vezi și: Un nou drum județean pe harta Clujului

Meciul de retragere a lui Adrian Mutu


ℹ️Amintim faptul că Sports Festival este unul dintre mai apreciate mix-uri de sport, divertisment, educație, competiție și distracție din România, în cadrul căruia amatori și profesioniști, părinți și antrenori, copii și campioni, sunt așteptați în perimetrul stadionului Cluj-Arena să descopere tainele sportului individual și de echipă.


De asemenea, un alt eveniment mult-așteptat îl va reprezenta 🎾 meciul de retragere al tenismenului român Horia Tecău, care va avea loc cu două zile mai devreme, la BT Arena. Alături de el va intra pe teren și una dintre cele mai galonate sportive ale țării noastre: 🎾 Simona Halep.


ℹ️ Pentru mai multe informații referitoare la sporturi, program și evenimente, vă rugăm să consultați pagina web oficială a evenimentului https://www.sportsfestival.com/.