Horoscop 31 martie 2022 ♈

-- 90 -->

Horoscop 31 martie 2022 ♈

Horoscop Berbec – 31 martie 2022:

Există două pericole astăzi, primul vine de la grabă, al doilea de la tendința de a nu investi prea multă încredere în propria persoană. Ar fi bine să nu exagerezi în niciuna dintre cele două direcții.

Horoscop Taur – 31 martie 2022:

Te poți simți prins între două tendințe contradictorii, una care te îndeamnă să-ți ceri drepturile fără amânare, cealaltă care te invită la o înțelegere a situației în ansamblu, dintr-o perspectivă mai largă.

Horoscop Gemeni – 31 martie 2022:

Multe se petrec în mare viteză, dar ar fi bine să nu te lași cuprins de niciun fel de neastâmpăr pentru că, în cazul tău, acesta poate duce la redescoperirea plăcerii de a te juca jocuri periculoase.

Vezi și: Horoscop 30 martie 2022

Horoscop 31 martie 2022 ♈

Horoscop Rac – 31 martie 2022:

Oscilezi prea mult între dorința de a obține o siguranță a zilei de mâine pe care nu ți-o poate oferi nimeni și nevoia de a te afirma pe plan profesional. Este necesar să reglezi ambele domenii, în special pe primul.

Horoscop Leu – 31 martie 2022:

Ai putea percepe inițiativele unora dintre parteneri ca fiind prea independente și prea curajoase, nu pentru că ar fi așa, ci doar pentru că sunt luate fără să fii consultat, în orice caz nu cât ai fi vrut.

Horoscop Fecioară – 31 martie 2022:

Se adună nemulțumirile, unele dintre ele reale, altele fanteziste, legate de situația de la locul de muncă. Este mai important să-ți recuperezi sau să-ți păstrezi sănătatea, pe toate planurile.

Horoscop Balanță – 31 martie 2022:

Sfera sentimentală poate deveni sursă de frustrări astăzi, nu din motive reale, ci pentru că ai, din nou, impresia că nu primești ceea ce meriți de la cei dragi. Ar fi bine să uiți aceste gânduri triste și să fii recunoscător pentru ceea ce ai.

Horoscop Scorpion – 31 martie 2022:

Liniștea care îți lipsește în familie ar însemna revenirea la o situație care nu mai este posibilă de mult timp. În loc să încerci să reanimi trecutul, mai bine privești cu mai multă atenție prezentul, ca să vezi ce-ți oferă.

Horoscop Săgetător – 31 martie 2022:

Sunt posibile și momente mai puțin plăcute, poate chiar enervante, în interacțiunile cu cei din anturajul apropiat, de vei ajunge la concluzia că ți-ai pierdut farmecul și nu mai ai același efect tonic asupra celor din jur, ceea ce nu e adevărat.

Horoscop Capricorn – 31 martie 2022:

Nemulțumirile legate de situația financiară au crescut în ultima vreme și acum riscă să-ți întunece tot cerul. Problema e că așa nu rezolvi nimic, doar îți complici viața, complet inutil.

Horoscop Vărsător – 31 martie 2022:

De la tine pot porni, din nou, cele mai frumoase inițiative, dar și cele mai dureroase. Este important să îți oferi un timp cât mai generos de gândire, înainte de a lua decizii, ca să nu ai motive de regret, mai târziu.

Horoscop 31 martie 2022 ♈

Horoscop Pești – 31 martie 2022:

Totul se concentrează, în momentele dificile, în jurul grijilor legate de resursele de orice fel. Dar nu de mai multe resurse ai nevoie acum, ci de o mai bună gestionare a emoțiilor proprii, în special a celor negative.

Sursa: http://www.minadestiri.ro