Matei Cristian, primarul care scrie istorie la Turda!

-- 90 -->

Matei Cristian, primarul care scrie istorie la Turda!

Zeci de străzi reabilitate, sute de locuri de parcare modernizate, proiecte uriașe pentru oraș precum Sala Polivalentă, Castrul Roman și multe altele.

Ce au toate acestea în comun? Au fost realizate de edilul turdean, Matei Cristian. Care de la începutul primului său mandat în 2016 și până în prezent a ridicat Turda la nivel european.

Ce a zis, aia a făcut. Se vede cum multe străzi de pământ astăzi sunt asfaltate in oras, sunt nenumărate oportunități pentru dezvoltatori sa creeze noi locuri de muncă și calitatea vieții turdenilor creste.

Degeaba opoziția de plastilină din Turda încearcă să scoată în evidență străzi neasfaltate fiindcă acestea devin din ce in ce mai puține.

Vezi și: Matei Cristian transforma Turda într-un oraș european!

Matei Cristian, primarul care scrie istorie la Turda!

🚧 A început asfaltarea unui tronson important al străzii Fabricii din cartierul Industrial.

Temperaturile au început să urce, iar astfel lucrările continuă pe tot mai multe străzi. După ce în cursul anului trecut au fost demarate lucrările de modernizare a străzii, astăzi s-a așternut primul strat de asfalt pe sectorul de drum cuprins de la intersecția străzii Fabricii cu 22 Decembrie până la intersecția cu strada Horticulturii.

Strada va fi modernizată cu fonduri guvernamentale, în baza proiectului de modernizare a 19 străzi din cartierul industrial.

CartierIndustrial #PNDL #Modernizare #19Străzi #Asfaltare #PrimăriaMunicipiuluiTurda

Sursa: Matei Cristian