Horoscop 17 martie 2022

-- 90 -->

Vezi ce îți rezervă astrele astăzi. Horoscop 17 martie 2022

Horoscop Berbec ♈

Este o zi interesantă, în care vei avea și spor, și rezultate, dar în toate bucuriile va exista și o picătură de tristețe, de regret, ceva întunecat care nu ar trebui exagerat.

Horoscop Taur ♉

Ai motive de îndoială în legătură cu bunele intenții ale unora dintre prieteni sau rude, dar dacă le vei analiza la rece, vei observa că sunt exagerate. Bineînțeles că astăzi nu e momentul pentru o astfel de analiză.

Vezi și: Horoscop 16 martie 2022

Horoscop 17 martie 2022

Horoscop Gemeni ♊

De la tine pornesc piedicile pe care le întâlnești în calea propriilor realizări și dacă vei avea curajul necesar pentru a le descoperi, ai putea să le și depășești.

Horoscop Rac ♋

Veștile bune ți se par insuficiente, discuțiile productive nu duc la rezultatele pe care le așteptai, într-un cuvânt, ai parte de o zi relativ bună, pe care o vei considera nemulțumitoare.

Horoscop Leu ♌

Sunt posibile pierderi provocate de graba cu care îți dorești să renunți la un proiect sau la o relație. Totul pornește de la senzația ta că nu vei reuși să controlezi prea bine situația.

Horoscop Fecioară ♍

Există un pericol destul de mare de stricare a imaginii care vine chiar de la tine și se manifestă prin cuvinte. Ar fi bine să fii atent la ceea ce spui, cui te adresezi și să evaluezi impactul vorbelor tale.

Horoscop Balanță ♎

Se conturează o bună cooperare cu unii dintre colegi sau cu unul dintre superiori, dar apar și îndoieli, bârfe, minciuni cărora nu trebuie să le dai prea multă importanță.

Horoscop Scorpion ♏

E greu să vezi cum dispar ca baloanele de săpun planurile tale de investiții care ți-au subțiat deja economiile. Sunt multe necunoscute în aceste planuri și prea multe motivații negative, neconstructive.

Horoscop Săgetător ♐

Sunt posibile discuții utile cu partenerii de orice fel, care, la un moment dat, să degenereze în dispute din cauza unor neînțelegeri. Cu ceva mai multă răbdare, ai putea să încerci să le previi.

Horoscop Capricorn ♑

Se anunță complicații la locul de muncă, fie pe fondul unor probleme de sănătate cărora nu reușești să le dai de cap, fie din cauza unor minciuni care acum ies la iveală.

Horoscop Vărsător ♒

Ar fi bine să fii cât poți tu de onest cu cei dragi, ca să te poți opri în momentele tensionate, să nu pui paie pe foc. Cel puțin, nu vei agrava conflictele de moment.

Horoscop 17 martie 2022

Horoscop Pești ♓

Sunt destule semne de întrebare în legătură cu ceea ce se petrece în familie, multe necunoscute, la fel de multe minciuni și intenții ascunse. Ar fi bine să stai deoparte astăzi.

Sursa: http://www.minadestiri.ro