Acțiune de deratizare pe domeniul public al municipiului Turda

-- 90 -->

📢În perioada 16.03.2022 – 24.03.2022 va avea loc acțiunea de deratizare pe domeniul public al municipiului nostru.

Acțiunea se va desfășura în intervalul orar: 8:00 – 16:00 și are în vedere următoarele obiective:

➡ cursuri de ape, lacuri, ștranduri, obiective turistice, parcuri, străzi, poduri, podețe, spații verzi.

În cazul în care nu va fi posibilă desfășurarea acțiunii de deratizare din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala.

Operațiunea de deratizare se va executa de către echipele DDD Insecto cu următoarele produse raticide: Brodifacum 0,005 %, – raticide pentru combaterea rozătoarelor, produse avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, aviz nr. RO/2019/0145/MRA/IT/2014/00178/AUT.

Citește și: Matei Cristian: Turda alături de Ucraina

Acțiune de deratizare pe domeniul public al municipiului Turda

Acestea fac parte din grupa Xi și Xn de toxicitate și se regăsesc în Registrul Național al Biocidelor avizate pentru profilaxia sanitar umană. Raticidul va fi amplasat în stații de intoxicare în zone ferite de accesul oamenilor și a animalelor de companie. Doză utilizată: 40 gr raticid/stație de intoxicare .

Pentru o cât mai bună eficiență, activitatea de deratizare trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât și privat la nivelul localității. Astfel, facem apel către asociațiile de locatari/proprietari, agenți economici și instituții de pe raza municipiului, să efectueze deratizarea proprietăților (curți interioare, spații verzi, subsolurile blocurilor) odată cu acțiunea de pe domeniul public.

Informații suplimentare la numerele de telefon: 0726235850 și 0761614493.

Deratizare #DDDInsecto #PrimăriaMunicipiuluiTurda

Sursa: Primăria Turda