Horoscop 14 martie 2022

-- 90 -->

Vezi ce iti rezervă astrele astăzi. Horoscop 14 martie 2022

Horoscop Berbec ♈

Este posibil să te lași convins de propriile gânduri orgolioase să dai frâu liber unor reproșuri, să exprimi nemulțumiri, în speranța că le vei pune capăt. Din păcate, nu e cea mai potrivită metodă.

Horoscop Taur ♉

Este o zi cam explozivă și de aceea e greu să reziști tentației de a te impune, chiar și acolo unde nu e cazul, de exemplu în familie. Ai putea provoca daune importante relațiilor cu superiorii.

Vezi și: Horoscop 13 martie 2022

Horoscop 14 martie 2022

Horoscop Gemeni ♊

Se anunță numeroase contradicții cu cei din anturajul apropiat, fără ca acestea să ducă la vreo schimbare calitativă. În loc să-ți pierzi vremea cu discuții tensionate, mai bine faci altceva util.

Horoscop Rac ♋

Ies la lumină vechile probleme legate de resurse, mai ales cele financiare, provocate de senzația ta că nu ești plătit pe măsura efortului. Sigur că ar fi bine să te gândești de două ori, înainte de a deschide gura.

Horoscop Leu ♌

Sunt posibile momente tensionate în cuplu care să depășească intensitatea cu care ești obișnuit. Ar fi necesar să te concentrezi pe ceea ce poți face ca să îndrepți situația, nu pe ceea ce face celălalt.

Horoscop Fecioară ♍

Este o zi în care cel mai bun lucru pe care îl poți face este să-ți vezi de treabă. Dacă vor apărea unii care te vor întrerupe, ar trebui să le sugerezi să facă același lucru.

Horoscop Balanță ♎

Este necesar să îți consumi energia cu lucruri bune, utile, care să producă rezultate benefice. Dacă vezi că nu poți face acest lucru într-un context anume, ar fi bine să te îndepărtezi.

Horoscop Scorpion ♏

Sunt destule tensiuni cu superiorii sau în relațiile cu anumiți apropiați, ca să le mai sporești și tu cu vorbe negândite sau decizii neinspirate, în legătură cu care ai și tu îndoieli.

Horoscop Săgetător ♐

Ar fi bine să păstrezi o anumită rezervă față de cei din anturaj, ca să ai mintea limpede, să poți selecta subiectele care prezintă interes de cele pentru care nu merită să te consumi.

Horoscop Capricorn ♑

Există un conflict latent între tine și toți cei despre care ai impresia că râvnesc la bunurile tale. Ar fi bine să te eliberezi din aceste legături bolnăvicioase, părăsind aceste gânduri toxice.

Horoscop Vărsător ♒

Sunt posibile confruntări pe ton ridicat cu partenerul de cuplu sau alți parteneri, poate la fel de importanți. Din discuțiile de acest fel nu iese nimic bun, de obicei.

Horoscop 14 martie 2022

Horoscop Pești ♓

Ai destule întrebări grele la care nu ai găsit, încă, un răspuns, în special în legătură cu anumite piedici cu care te confrunți în munca ta de zi cu zi. Nu ai altceva de făcut decât să-ți vezi de treabă cât poți tu de bine.

Sursa: http://www.minadestiri.ro