Horoscop 11 martie 2022

-- 90 -->

Horoscop 11 martie 2022

Horoscop Berbec ♈

Este o zi agitată, în care se pot accentua neînțelegerile cu cei din anturaj și cei din familie. Ar fi bine să îți păstrezi calmul, chiar dacă nu va fi ușor.

Horoscop Taur ♉

Ai destule motive de nemulțumire, dar degeaba îți exprimi acum aceste emoții și încerci să-i determini pe cei din jur să țină cont de ele. Totul depinde de tonul pe care-l vei folosi și de cât de mult vei insista.

Vezi si: Horoscop 10 martie 2022

Horoscop 11 martie 2022

Horoscop Gemeni ♊

Există o parte întunecată astăzi, pe care o vei observa foarte ușor prin faptul că îți vei controla cu greu anumite impulsuri, dorințele devenind și ele tiranice.

Horoscop Rac ♋

Sunt șanse, în plan secund, să ajungi la o înțelegere cu o persoană sus-pusă care îți poate proteja interesele. Dar pentru asta, trebuie să te ferești de sursele de stres fals, care doar te consumă.

Horoscop Leu ♌

Este important să ții cont de faptul că actualul context nu favorizează nici comunicarea rațională, nici clarificările dure, pe care le dorești tu. Poți doar să ai răbdare cu oamenii și să le ierți scăpările.

Horoscop Fecioară ♍

Ar fi bine să eviți confruntările cu apropiații, mai ales cu partenerul de cuplu. Ai impresia că e suficient să crezi că ai dreptate, pentru a obține ceea ce dorești în relațiile importante.

Horoscop Balanță ♎

Te refugiezi cu gândul la reușite, cele prezente sau cele viitoare, dar prezentul cere mai mult de la tine. Ar trebui, de exemplu, să fii mai atent la discuțiile cu cei din mediul de la serviciu, să fii sincer și amabil.

Horoscop Scorpion ♏

Ai nevoie de cei dragi, chiar dacă nu-ți place să recunoști acest lucru. Simpla lor prezență are un efect benefic asupra ta, indiferent de starea în care te afli tu.

Horoscop Săgetător ♐

S-ar putea să se adune norii negri de furtună pe cerul familiei tale, fără să poți face ceva special pentru a-i alunga departe. E nevoie de răbdare și diplomație pentru a face față provocărilor.

Horoscop Capricorn ♑

Calmul aparent din anturajul tău se spulberă astăzi, de la o simplă adiere de conflict. În loc să te implici de o parte sau alta, ar fi bine să încerci să mediezi sau să te detașezi de toți.

Horoscop Vărsător ♒

E suficient de ciudat contextul ca să fie necesar să eviți orice decizie care ar putea avea legătură cu finanțele sau alt fel de resurse, mai ales dacă sună prea frumos ca să fie adevărat.

Horoscop 11 martie 2022

Horoscop Pești ♓

În familie îți consumi impulsurile cele mai negre care nu sunt nici puține, nici ușor de suportat. Ar fi păcat, cu toate acestea, să ajungi să ceri prea mult de la ei, să provoci daune acestor relații.

Sursa: http://www.minadestiri.ro