Horoscop 9 martie 2022

-- 90 -->

Horoscop 9 martie 2022

Horoscop Berbec ♈

Se vorbește mult, nu se face mare lucru, iar acest lucru va avea un efect negativ asupra ta, care ești obișnuit să treci la fapte. E nevoie de răbdare în tot ce faci.

Horoscop Taur ♉

Sigur că nu te poți mulțumi cu vorbe, dar asta primești acum, doar promisiuni, garanții verbale și discuții care nu duc la rezultate concrete. Este și aceasta o etapă, care va trece.

Vezi și: Horoscop 8 martie 2022

Horoscop Gemeni ♊

Te atrage tot ce e nou, diferit de cenușiul zilelor obișnuite, dar nu e, neapărat, un lucru bun, dacă te conduce la un consum inutil sau o și mai mare împrăștire a resurselor proprii.

Horoscop Rac ♋

Îți trebuie o minte limpede ca să poți discerne din toate informațiile care apar, ce se petrece, de fapt, în culise, departe de privirile curioase.

Horoscop Leu ♌

Te bazezi prea mult pe ceea ce se discută acum, inclusiv în cercul de apropiați. Ar fi bine să ai mai multă răbdare cu toți cei din jur și cu tine, chiar dacă ți se pare greu.

Horoscop Fecioară ♍

Ar fi bine să te liniștești, să-ți potolești gândurile care te consumă cel mai mult și să îți păstrezi mintea limpede. Așa vei reuși nu doar să te revitalizezi ci și să obții rezultate.

Horoscop Balanță ♎

Este o zi de discuții care nu prea aduc rezultate, nici măcar nu produc o detensioare sau o eliberare de grijile inutile. Pentru asta, trebuie să faci tu un efort de voință, să alungi gândurile negre.

Horoscop Scorpion ♏

Este important să accepți ideea că cei din jur sunt diferiți de tine și au moduri diferite de abordare a problemelor, mai mari sau mai mici. Ca să nu refuzi comunicarea, doar pentru că ți se pare inutilă.

Horoscop Săgetător ♐

Discuțiile prelungite de astăzi par a fi negocieri, dar ar fi bine să nu le dai atâta greutate, ca să nu fii dezamăgit de lipsa oricăror rezultate.

Horoscop Capricorn ♑

Este o zi a vorbelor și asta duce la lipsa faptelor sau limitarea acestora, ceea ce nu te poate mulțumi. Ca să nu pierzi timp și energie cu supărările, va trebui să lași de la tine.

Horoscop Vărsător ♒

Cuvintele nu te ajută prea mult astăzi, la fel și gesturile pe care nu știi sau nu vrei să le explici foarte clar. Cei dragi au nevoie de prezența ta, dar ar fi bine să fii pregătit pentru solicitările lor.

Horoscop 9 martie 2022

Horoscop Pești ♓

Se discută mult în familie, poate sunt aceleași lucruri pe care doar le discutați și nimeni nu prea face nimic pentru a le vedea realizate. Sau poate e doar nerăbdarea ta de a te apuca de treabă.

Sursa: http://www.minadestiri.ro