Horoscop 7 martie 2022

-- 90 -->

Horoscop 7 martie 2022

Horoscop Berbec ♈

Se anunță probleme provocate de o amăgire, o parte de adevăr rostită de o persoană din anturajul apropiat. Abia acum înțelegi consecințele acestui comportament, ca să îl poți evita, de fiecare dată.

Horoscop Taur ♉

Ai putea descoperi o pierdere, financiară sau de altă natură, care te supără foarte mult. Poți pierde un bun prieten, dacă te grăbești cu concluziile legate de cine și ce a greșit.

Vezi și: Horoscop 6 martie 2022

Horoscop 7 martie 2022

Horoscop Gemeni ♊

Se poate ajunge la situații delicate, pe care nu le poți controla, dar care îți pot păta numele pentru o perioadă mai lungă. Este bine să eviți afirmațiile categorice, de care nu ești foarte sigur.

Horoscop Rac ♋

Poți prinde un fir care te duce la informații de mare valoare în situația actuală. Ar fi bine să nu devii prea categoric în această căutare și să-ți păstrezi judecata limpede.

Horoscop Leu ♌

Ai putea descoperi o înșelăciune, una reală sau o posibilitate care se conturează într-un context ambiguu. Este important să fii atent la tot ce faci, ca să nu scapi din vedere detalii esențiale.

Horoscop Fecioară ♍

Ar fi bine să îți iei tot timpul necesar pentru a cântări și vorbele, și faptele proprii, înainte de a vorbi sau a acționa. Altfel, există riscul să te păcălești singur, iar consecințele tot tu le vei suporta.

Horoscop Balanță ♎

Poate ieși la lumină o greșeală a cuiva, în mediul de la serviciu, intenționată sau nu. Este bine să fii îngăduitor cu cel care a greșit, dar să te ferești de comportamentul înșelător.

Horoscop Scorpion ♏

Se poate vorbi de o pierdere care te va surprinde pentru că este rezultatul unei neglijențe, a ta sau a unui apropiat. Este important să fii calm și binevoitor, ca să ajungi la o soluție, nu la noi probleme.

Horoscop Săgetător ♐

Există o umbră în familie care se reflectă în relația de cuplu și o afectează, mai mult sau mai puțin, în funcție de cât de sincer ești, în general, cu partenerul.

Horoscop Capricorn ♑

Se petrece ceva dubios la serviciu și ar fi bine să te informezi serios, înainte de a vorbi sau a lua decizii. Poate că ai motive să fii dezamăgit, dar nu sunt cele pe care le vezi acum.

Horoscop Vărsător ♒

Nevoile tale emoționale nu pot fi acoperite de nimeni, în afară de tine, pentru că numai tu știi unde ești, ce te bucură și ce nu. Ar fi bine să te ocupi de aceste probleme, înainte să te adâncești în ele.

Horoscop Pești ♓

Momentul este bun pentru tine, te simți bine, ești în formă, dar pericolul vine de la un gând care te tot ispitește să te îndepărtezi de cineva drag pentru o iluzie, ceva care ți se pare că-ți lipsește.

Sursa: http://www.minadestiri.ro