Horoscop 22 februarie 2022

-- 90 -->

Horoscop 22 februarie 2022. Vezi ce îți rezervă astrele astăzi.

Horoscop Berbec ♈

Ai șansa de a ajunge la un fel de înțelegere cu unii dintre apropiații pe care i-ai ținut la distanță de tine, din motive diverse. Unele dintre aceste motive nu mai înseamnă nimic, în acest moment.

Horoscop Taur ♉

Poate fi o zi armonioasă, fără ca asta să însemne că totul va veni de la sine, fără vreun efort din partea ta. Este important să știi exact ce ți se cuvine, ca să îți dai seama ce ți se oferă în dar.

Vezi și: Horoscop 21 februarie 2022

Horoscop 22 februarie 2022

Horoscop Gemeni ♊

Chiar dacă tu ai fi vrut mai multă claritate, astăzi nu o vei primi și va trebui să descoperi alte motive de încântare și de mulțumire, pentru că acestea nu vor lipsi.

Horoscop Rac ♋

Există o latură armonioasă în această zi, la care vei ajunge după ce vei trece peste obstacolele pe care singur ți le așezi în cale. Reproșurile nu duc la nimic bun, nici măcar atunci când le consideri justificate.

Horoscop Leu ♌

Este o zi interesantă, care poate aduce inclusiv rezolvarea unor probleme de familie pe care le credeai de nerezolvat. Este un moment bun pentru a da dovadă de generozitate.

Horoscop Fecioară ♍

Există o mică rază de soare care se ivește când te aștepți mai puțin și îți poate lumina gândurile suficient cât să te întorci la intențiile tale bune, pe care le regretai în urmă cu puțin timp.

Horoscop Balanță ♎

Dacă ești deja obișnuit să vezi partea bună a lucrurilor nu-ți va fi greu deloc să o descoperi și să te folosești de acest lucru ca să poți avea încredere într-o reușită, fie aceasta una mare sau mică.

Horoscop Scorpion ♏

Poate că nu vei fi suficient de atent încât să observi că nu e totul pierdut nici în relația cu o persoană dragă, nici într-un proiect la care ții foarte mult. Ai ce învăța din astfel de situații.

Horoscop Săgetător ♐

Ești inspirat, zâmbești mult, pentru că ți s-a luat o piatră de pe inimă sau pentru că ai ajuns la concluzia că ai exagerat anumite dificultăți, la un moment dat.

Horoscop Capricorn ♑

Poate așteptai să răsară soarele și pe strada ta și de aceea nu te poate mulțumi o simplă rază de soare, cuminte și modestă care apare astăzi.

Horoscop Vărsător ♒

Dacă te gândești bine, situația ta nu e deloc mai bună sau mai rea decât te așteptai să fie. Așa că nu ai motive să fii dezamăgit, chiar dacă nici bucurii nu ai prea multe.

Horoscop 22 februarie 2022

Horoscop Pești ♓

Este un moment bun pentru tine, când te eliberezi de o povară pe care o duci pe umeri de mai mult timp, fără să te fi gândit să scapi de ea, pentru că ți-ai asumat-o ca pe o penitență.

Sursa: http://www.minadestiri.ro