Horoscop 21 februarie 2022

-- 90 -->

Horoscop 21 februarie 2022. Vezi ce îți rezervă astrele astăzi.

Horoscop Berbec ♈

Ești tentat să tai orice problemă de la rădăcină, inclusiv în cuplu sau alte relații de parteneriat. Este important să arăți că ai voință, dar aceasta trebuie orientată pozitiv, spre scopuri constructive, benefice.

Horoscop Taur ♉

Este o zi care accentuează latura ta dură, care te duce la reacții exagerate și poate strica multe în relațiile cu cei din mediul de la serviciu. Ar fi să îți temperezi orice reacții, ca să rămâi în limitele bunului simț.

Vezi si: Horoscop 20 februarie 2022

Horoscop 21 februarie 2022

Horoscop Gemeni ♊

Este important să știi care e justa măsură în situațiile pe care le nu le poți controla și nici nu le poți influența prea mult. Ar fi de dorit să îți măsori și cuvintele, indiferent cui te adresezi.

Horoscop Rac ♋

Sunt probleme în relațiile cu cei dragi și astăzi vor ieși la iveală, nu pentru că ar fi noi, ci pentru că au fost ascunse până acum. Ar fi bine să îți protejezi relațiile, să știi ce e important pentru tine.

Horoscop Leu ♌

S-ar putea să refuzi să te pui în locul celor cu care discuți, ca să înțelegi cum se simt, pe motiv că nu vei fi niciodată ca ei. Poate că așa este, dar dialogul de pe poziții de forță nu duce la nimic bun.

Horoscop Fecioară ♍

Mai întâi apare o problemă delicată, de care nu știi cum să scapi pentru că este în afara ariei tale obișnuite de cunoaștere. Apoi, apare alta și tot așa, din cauza comportamentului tău evaziv.

Horoscop Balanță ♎

Situația generală este schimbată, câteodată o vezi ca fiind total instabilă, câteodată îndrăznești să speri că nu e chiar așa. De fapt, nu depinzi de situația generală chiar atât de mult pe cât crezi.

Horoscop Scorpion ♏

Ești capabil să iei decizii dure, dar ar fi bine să te întrebi dacă vei face față consecințelor, pe termen mediu și lung. Dacă nu le poți anticipa, este un indiciu în favoarea temperării avântului justițiar.

Horoscop Săgetător ♐

Faci eforturi ca să judeci totul la rece, dar rezultatele acestor eforturi s-ar putea să fie diferite de ceea ce ți-ai dorit. În loc să pui rațiunea pe primul lor, vei diminua rolul și valoarea sentimentelor.

Horoscop Capricorn ♑

Te consideri pregătit pentru orice problemă, chiar și pentru cele neprevăzute. Ai luat în calcul toate variantele negative, dar asta poate însemna și că nu ai lăsat loc pentru reușită, pentru bucuria realizării.

Horoscop Vărsător ♒

Este posibil să faci o greșeală destul de mare, dacă vei ține cont doar de părerile uneia dintre părți, într-un conflict pe care încerci să-l mediezi de mai mult timp.

Horoscop 21 februarie 2022

Horoscop Pești ♓

Ar fi bine să eviți reacțiile dure, radicale, chiar dacă ai impresia că vei pierde cine știe ce. O atitudine binevoitoare, caldă, va aduce mai multe beneficii decât crezi în acest moment.

Sursa: http://www.minadestiri.ro