Horoscop 20 februarie 2022

-- 90 -->

Horoscop 20 februarie 2022

Horoscop Berbec ♈

Ai putea să faci ca ziua de astăzi să corespundă dorinței tale profunde de liniște și revigorare, cu condiția să lași pe altădată orice discuție sau preocupare despre care știi deja că poate duce la certuri.

Horoscop Taur ♉

Una spui și alta faci și acest lucru se vede cel mai bine în momentele în care nu-ți convine ceva. Sunt destule probleme, inclusiv la locul de muncă, dar acesta nu este un motiv să te lași doborât de stres.

Vezi: Horoscop 19 februarie 2022

Horoscop 20 februarie 2022

Horoscop Gemeni ♊

Este important să fii cât de înțelept poți astăzi, ca să poți face o distincție clară între solicitările justificate și cele aberante care pot veni chiar și de la cei dragi.

Horoscop Rac ♋

Partea cuminte a firii tale te poate ajuta mult astăzi, prin îndemnul de a sta departe de oamenii nervoși, care cer mult și nu oferă nimic, pentru că nu vor sau nu știu cum să facă acest lucru.

Horoscop Leu ♌

Ziua poate lăsa în urma ei dureri de cap, inclusiv la propriu, din cauza unor probleme care se tot ramifică, cu cât încerci să le dai de cap. De fapt, ar fi mai bine să le lași deoparte, pentru o altă ocazie.

Horoscop Fecioară ♍

Curiozitatea ar trebui să te ajute să vezi cu ce probleme se confruntă cei dragi ție și nu spun sau nu știu să explice. E acolo ceva intens, care abia așteaptă să fie descoperit.

Horoscop Balanță ♎

Există riscul să te trezești într-un conflict major cu cei din familie din cauze care nu sunt deloc noi. Poți cere un interval de gândire, ca să mai liniștești spiritele înfierbântate.

Horoscop Scorpion ♏

Degeaba ești convins că ai dreptate, cei cu care discuți pot fi exact la fel de convinși ca și tine. Din astfel de situații nu se poate ieși fără prezența unei persoane mai înțelepte, care să cedeze prima.

Horoscop Săgetător ♐

Ești împotriva unor cheltuieli, dar acestea te deranjează mai puțin decât impresia pe care ți-o lasă unii apropiați că ai motive ascunse pentru acest refuz.

Horoscop Capricorn ♑

În loc să te consumi inutil, cu discuții pe un ton ridicat, pe subiecte care nu sunt noi și nici interesante, mai bine te ocupi cu ceva care îți face plăcere și eviți compania celor puși pe harță.

Horoscop Vărsător ♒

Este ziua diplomației prost înțelese, în sensul că fiecare e convins că are dreptate, iar celălalt ar trebui să cedeze, ca să păstreze bunele relații.

Horoscop 20 februarie 2022

Horoscop Pești ♓

Poate că legi prea mult chestiunile financiare și evoluția lor viitoare de calitatea unor relații, cu unii dintre apropiați. Dar dacă asta te face să fii mai prudent, nu poate fi decât un lucru bun.

Sursa: http://www.minadestiri.ro