Descopera Norvegia (partea 3)

-- 90 -->

Descopera Norvegia (partea 3)

Tromso

Cel mai cunoscut pentru casele sale din lemn din secolul al XVIII-lea și pentru împrejurimile naturale frumoase, Tromso este cel mai mare oraș din nordul Norvegiei.

Situat pe insula Tromsoya, vă puteți petrece timpul explorând muzee excelente și rătăcind prin potecile care vânt prin pădurile de mesteacăn.

Faceți o excursie aventuroasă până la Muntele Storsteinen din telecabina Fjellheisen pentru a fotografia fiordurile și munții din jur, apoi vizitați Muzeul Polar și acvariul arctic Polaria.

Vezi și: Descopera Norvegia (partea 2)

Descopera Norvegia (partea 3)

Oslo

Unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere din Europa, Oslo este o destinație cosmopolită, cu restaurante de clasă mondială, galerii de artă și o multitudine de trasee pentru biciclete.

Puteți vizita atracții culturale precum Teatrul Național și Muzeul Național de Artă, în timp ce Muzeul Munch este un lucru obligatoriu, astfel încât să puteți arunca o privire mai atentă asupra „The Scream” a lui Edvard Munch.

Puteți vizita, de asemenea, Folkemuseet, un muzeu interactiv în aer liber, cu aproximativ 150 de clădiri istorice, inclusiv faimoasa biserică Stave.

Sursa: https://ro.theplanetsworld.com