Horoscop 17 februarie 2022

-- 90 -->

Citeste ce îți rezervă astrele astăzi. Vezi Horoscop 17 februarie 2022

Horoscop Berbec ♈

Sunt multe ciudățenii astăzi, în special în situațiile despre care știi deja că nu le poți controla, nu depind în vreun fel de voința ta. Este important să știi ce ai de făcut în astfel de cazuri.

Horoscop Taur ♉

Este important să eviți orice forțare a situațiilor care nu-ți sunt pe plac, chiar dacă ești sigur că nu e nevoie decât de un impuls, mai puternic, pentru ca lucrurile să ajungă acolo unde ți-ai dorit tu.

Vezi și: Horoscop 16 februarie 2022

Horoscop 17 februarie 2022

Horoscop Gemeni ♊

Pot să apară sau să se accentueze anumite contradicții între planurile și dorințele tale și cele ale familiei. Pe de altă parte, poate fi doar un scurt moment conflictual, pe care îl veți depăși, fără daune majore.

Horoscop Rac ♋

Ar fi bine să nu te lași, prea mult, în voia unor emoții negative, pentru că te pot determina să faci greșeli pe care tot tu va trebui să le repari, de exemplu în relațiile cu persoane pe care le respecți foarte mult.

Horoscop Leu ♌

Este o zi destul de complicată care nu are, pur și simplu, o cheie. Ți se cere să fii mai amabil decât de obicei, dar și mai atent la tot ce faci, pentru că neatenția poate duce la probleme neprevăzute.

Horoscop Fecioară ♍

Există o opoziție din partea unui partener de bază și asta te poate bloca destul de mult. Poate fi vorba despre un plan comun, în care doar tu mai crezi, în acest moment.

Horoscop Balanță ♎

Ce se petrece astăzi ar putea purta denumirea de piedici pe care le vei privi cu supărare, dar poate fi considerat și un motiv în plus să te mobilizezi și să obții ceea ce-ți dorești.

Horoscop Scorpion ♏

Neplăcerile zilei vin mai ales de la cei dragi, de la membrii familiei, care nu vor să se conformeze și să fie de acord cu tine, în tot ce propui. O negociere ceva mai calmă te-ar putea scoate din impas.

Horoscop Săgetător ♐

Ar fi bine să lași plăcerea de a discuta în contradictoriu cu apropiații pentru o altă ocazie, mai fericită. Deocamdată, trebuie să fii atent la ceea ce decizi și să fii sigur că e un lucru bun pentru tine.

Horoscop Capricorn ♑

Este important să nu amesteci problemele, să nu iei cu tine supărările și să te prezinți la întâlniri importante cu mintea încețoșată de griji, unele justificate, altele nu prea.

Horoscop Vărsător ♒

Va conta, la finalul acestei zile, orice moment de liniște pe care vei reuși să ți-l oferi. De asta ai nevoie pentru a-ți pune ordine în gânduri, dorințe, aspirații.

Horoscop 17 februarie 2022

Horoscop Pești ♓

Poate că aștepți prea mult de la partenerul de cuplu care nu poate nici să ia decizii, în locul tău, nici să își exprime preferințele, ca să nu te simți obligat să o iei pe un drum anume.

Sursa: http://www.minadestiri.ro