Horoscop 15 februarie 2022

-- 90 -->

Horoscop 15 februarie 2022

Horoscop Berbec ♈

Senzația acută de blocaj al unui plan important, destinat să-ți aducă creșteri importante de venituri, te poate determina să ai reacții agresive, care îi pot îndepărta pe cei de care ai nevoie.

Horoscop Taur ♉

Astăzi ai putea trăi cu convingerea că oricine se amestecă în planurile tale merită să fie îndepărtat cât mai repede, fără milă. Numai că această alegere este dictată de o stare de nervi, nu de o judecată corectă.

Vezi și: Horoscop 14 februarie 2022

Horoscop 15 februarie 2022

Horoscop Gemeni ♊

Ești tentat să tratezi cu maximă răceală probleme care nu pot fi tratate astfel, decât cu riscul unor complicații nedorite. Relațiile sunt un teren fragil, care merită mai multă considerație.

Horoscop Rac ♋

S-ar putea să te confrunți cu un blocaj în planurile tale, din cauza unor variații pe care nu le-ai luat în calcul. Vei reuși să-l depășești, fără daune majore, dacă vei accepta să fii mai flexibil.

Horoscop Leu ♌

Este un moment delicat, când poate să ți se pară că multe dintre eforturile tale au fost în zadar. Bineînțeles că nu e așa și știi și tu asta, așa că nu ai de ce să încerci să forțezi nimic.

Horoscop Fecioară ♍

Îți vezi puse în pericol anumite realizări, la care lucrezi de mai mult timp. Dar una e impresia, alta e realitatea, așa că ar fi bine să știi sigur pe ce te bazezi, înainte de a acționa.

Horoscop Balanță ♎

Poți ajunge foarte ușor la concluzii pesimiste despre viitorul unor achiziții importante la care te gândești demult. Este firesc să fii prudent, dar la fel de firesc este să-ți asumi și unele riscuri.

Horoscop Scorpion ♏

Te simți legat de prea multe fire, mai ales de cele care vin de la membrii familiei, iar această senzație te poate împinge la decizii proaste, de exemplu, să refuzi unele responsabilități asumate.

Horoscop Săgetător ♐

Este posibil să acorzi prea multă importanță unor vorbe sau unor evoluții pe care le-ai observat în ultima vreme. Nu ar strica să te consulți cu cineva care are o viziune mai largă, mai generoasă.

Horoscop Capricorn ♑

Te consideri nedreptățit prin faptul că nu ți se împlinesc anumite dorințe, de exemplu, cele mai costisitoare. De fapt, nu-ți refuză nimeni nimic, poate doar te-ai întins mai mult decât era cazul.

Horoscop Vărsător ♒

Ești singurul obstacol real în calea realizării unor dorințe arzătoare legate de casă, de relația cu familia. De la tine pornesc blocajele și tot de la tine ar trebui să vină propunerile constructive.

Horoscop 15 februarie 2022

Horoscop Pești ♓

Te vezi în situația de a-ți regândi evoluția profesională, deși nimic nu indică faptul că se va ajunge atât de departe, pe cât bănuiești tu în acest moment. Poate puțin mai multă înțelepciune nu ți-ar strica.

Sursa: http://www.minadestiri.ro