Horoscop 9 februarie 2022

-- 90 -->

Vezi ce îți rezervă astrele astăzi. Citeste Horoscop 9 februarie 2022

Horoscop Berbec ♈

Ești mult mai dinamic, în special în discuțiile cu cei din anturajul apropiat și în schimbarea unor planuri, cel puțin cele pe termen scurt și mediu.

Horoscop Taur ♉

Noutățile zilei te atrag irezistibil, pentru că promit scurtarea drumului până la realizările la care muncești de mai mult timp. Sigur că ar fi bine să fie așa, dar trebuie să evaluezi totul cu prudență.

Vezi și: Horoscop 8 februarie 2022

Horoscop 9 februarie 2022

Horoscop Gemeni ♊

Ești în elementul tău, dar, dincolo de dispoziția veselă și senină, ar fi bine să apară și o doză de concentrare reală pe ceea ce contează pentru tine.

Horoscop Rac ♋

Poate că nu-ți convine atmosfera superficială pe care o aduce această zi, dar ai putea să profiți de ea pentru a te îndepărta, măcar puțin, de cele mai negre gânduri și de temerile generate de acestea.

Horoscop Leu ♌

Ai parte de o zi care poate deveni distractivă, cu tot ce implică acest lucru, inclusiv să ajungi să pierzi timpul cu tot felul de prostii. De tine depinde cât de departe vei ajunge cu aceste preocupări.

Horoscop Fecioară ♍

Ai ocazia să modifici unele planuri, eventual chiar pe cele la care lucrezi acum. Apar informații noi, de care ar fi bine să ții cont, de la prieteni sau de la rude.

Horoscop Balanță ♎

Cel mai bun element al acestei zile vine prin inspirație, fie în mod direct, de la o persoană specială, care a mai făcut acest lucru, fie indirect, din alte surse.

Horoscop Scorpion ♏

Prețuiești prea mult anumite informații de care, e drept, ai făcut rost cu mari eforturi. Situația însă se poate schimba în orice moment și ar fi păcat să începi să construiești un castel pe nisip.

Horoscop Săgetător ♐

Sunt multe umbre și neclarități în relația de cuplu, acolo unde e și punctul tău slab în această perioadă. Ar fi bine să ai răbdare până la concluziile definitive.

Horoscop Capricorn ♑

Se conturează unele noutăți la serviciu care ar putea să te încânte pe termen scurt. Ar fi bine să fii atent la ce alegi din toate acestea, ca să fii sigur că îți poți proteja starea de sănătate.

Horoscop Vărsător ♒

Te îndoiești din ce în ce mai mult și mai des de bunele intenții ale celor care declară că au sentimente frumoase față de tine. Reperele pe care le folosești sunt problema, nu ceilalți.

Horoscop 9 februarie 2022

Horoscop Pești ♓

Discuțiile cu membrii familiei se pot dovedi terapeutice, mai ales prin descoperirea unor erori în planurile la care lucrezi acum. Important e să fii concentrat și să asculți ce au de spus ceilalți.

Sursa: http://www.minadestiri.ro