Cele mai bune cărți fantasy românești (ultima parte)

-- 90 -->

Cele mai bune cărți fantasy românești (ultima parte)

  • Oameni, îngeri şi demoni – Lina Moacă

Romanul Linei depăşeşte aşteptările în materie de cărţi fantasy. Autoarea recreează o legendă biblică şi îşi aruncă personajele în acţiune, asigurându-se că acestea au suficientă forţă de a răzbi oricărei situaţii. Povestea mixează elementeistorice,  religioase, fantastice şi nu în ultimul rând, imaginative.

  • Seria Cercurile mistice – Nicoleta Tudor

Atunci când un blestem este destul de puternic încât să treacă peste generaţii, trebuie ca personajele să îşi înfrunte destinele şi să transforme prezentul într-unul care să poată fi trăit. O poveste uluitoare în care supranaturalul este inserat în realitate cu naturaleţe.

Vezi și: Carti fantasy românești (partea 2)

Cele mai bune cărți fantasy românești (ultima parte)

  • Să iubeşti un înger – Claudiu Simion

Un roman fantasy complex din care nu lipsesc elementele SF şi nici romance-ul.  Autorul nu se va rezuma doar la paranormal ci va transforma acţiunea într-un adevărat thriller care va creşte progresiv suspansul. Dincolo de tot, vorbim despre o veşnică luptă între rău şi bine.

  • Cântecul zorilor – Ana-Maria Negrilă 

Această nuvelă în format electronic este una dintre cele mai bune cărţi fantasy lecturate. Avem vampiri, îngeri, elemente gothice, crime sângeroase, aşadar pachetul complet pentru o lectură scurtă şi extrem de captivantă.

Sursa: https://breathingtheworldweb.wordpress.com