Exemplu de administrație liberală!

-- 90 -->

Exemplu de administrație liberală!

↗ Primarul orașului Turda a reușit să atragă investiția industrială a anului! Unul dintre cele mai mari grupuri germane din industria farma, Stada România, a decis să investească 48,3 milioane de euro pentru ridicarea fabricii de medicamente și suplimente alimentare, care ar urma să asigure circa 400 de noi locuri de muncă.

↗ Cristian Matei, primarul Municipiului Turda: „Pe parcursul ultimilor ani ne-am concentrat toate eforturile pentru a crea la Turda un climat perfect pentru mediul de afaceri și pentru a fi un magnet pentru marii investitori.

↗ Astăzi eforturile noastre se concretizează din nou prin viitoarea fabrică de medicamente construită de către compania Stada Group în Parcul Logistic Arieș. Prezența unei companii care oferă servicii complete pentru piața farmaceutică va însemna enorm pentru toată comunitatea locală, națională și europeană.

Vezi și: Matei Cristian transforma Turda într-un oraș european!

Exemplu de administrație liberală!

↗ Pe lângă utilitatea medicală, fabrica din Turda a companiei Stada va asigura circa 400 de locuri de muncă și va aduce o infuzie de capital în economia locală oferind oportunitatea firmelor locale, din domeniu și nu numai, de a participa la realizarea acestui proiect.”

ℹ Mai multe detalii: https://pnl.ro/investitie-de-483-milioane-de-euro-pentru-viitoarea-fabrica-de-medicamente-din-turda/

sursa: PNL