Descoperă Suedia (partea 5)

-- 90 -->

Descoperă ce poți vizita in țările din Europa. Data viitoare când îți planifici o excursie pe bătrânul continent vezi cate locuri fantastice poți să vezi. Azi Descoperă Suedia (partea 5)

Podul Oresund, Malmo

De la centrul orașului Malmo, la 15 minute de mers cu mașina, puteți ajunge la magnificul Pod Oresund.

Celebru în întreaga lume de la deschiderea în 1999 și de câteva decenii în planificare, structura a câștigat o notorietate în continuare prin hitul drama daneză / suedeză TV „The Bridge”.

Acest proiect de inginerie incredibilă leagă Suedia de Danemarca și, la rândul său, de continentul european.

Podul este feroviar și rutier, iar pe partea daneză se îmbină într-un tunel pentru a nu afecta aeronavele de la aeroportul din Copenhaga.

Faceți o excursie peste pod și prin tunel spre Danemarca vecină și, dacă doriți, petreceți puțin timp explorând atracțiile de la Copenhaga.

Vezi și: Descoperă Suedia(partea 4)

Descoperă Suedia (partea 5)

Parcul Național Abisko, Laponia

În timpul verii, acesta este Țara Soarelui de la miezul nopții cu lumină naturală de 24 de ore care durează câteva săptămâni.

Parcul are o suprafață de 77 de kilometri pătrați și este renumit pentru frumusețea sa naturală naturală și pentru fauna sălbatică nordică.

Este un loc minunat pentru aventurile scandinave de iarnă și drumețiile lungi de vară.

Abisko este situat la aproximativ 100 de kilometri vest de orașul Kiruna și este mai mult de 200 de kilometri în interiorul cerc arctic în avalul oval, o zonă particulară în care există o șansă mai mare de a vedea Lumina Nordică.

Zboruri regulate operează la Kiruna din Stockholm, iar transferurile cu autobuzul, trenul sau taxiul sunt disponibile în parc. Vremea permite, asigurați-vă că vizitați spectaculos Stația Sky Aurora.

Sursa: https://ro.theplanetsworld.com